Комп'ютер BRAIN BUSINESS B3000 (B3930.m) - AT057566 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер BRAIN BUSINESS B3000 (B3930.m) - AT057566 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер BRAIN BUSINESS B3000 (B3930.m)

Комп'ютер BRAIN BUSINESS B3000 (B3930.m) - AT057566

Код товару: AT057566
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Celeron, Модель відеокарти HD Graphics 610, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAIN, INTEL
Вид Класичний
Модель відеокарти HD Graphics 610
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel H110
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Мощность блока питания 450 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер BRAIN BUSINESS B3000 (B3930.m) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер BRAIN BUSINESS B3000 (B3930.m) є незамінним помічником, який допоможе вирішити широке коло завдань - від редагування фото до кодування відео. Комп'ютери Brain серії Business призначені для широкого спектру ділових програм, для різних прикладних та офісних завдань. Потужна, збалансована "начинка" відповідає вимогам сучасного продуктивного комп'ютера.

Комп'ютер BRAIN BUSINESS B3000 - кращий вибір для професіоналів. Комп'ютер оснащений усіма необхідними сучасними інтерфейсами і роз'ємами, оптимально збалансований і відповідає всім необхідним вимогам якості, що при демократичній ціні, робить цей ПК ідеальним рішенням для вирішення повсякденних завдань.

Ретельний відбір комплектуючих, використання сучасних методів організації виробництва і строгий контроль за дотриманням усіх вимог техпроцесу сборкі- все це дозволяє забезпечувати стабільно високу якість комп'ютерів BRAIN BUSINESS.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
Илья Малин
27-07-2020 23:24:17
Когда я решил купить компьютер BRAIN BUSINESS B3000 (B3930.m), я не ожидал, что за бюджетную стоимость я получу такую производительную машину. 4 Гб памяти, мощный процессор, - всего этого достаточно для того, чтобы работать дома. В процессе можно пользоваться дополнительными устройствами, для их подключения предназначены разнообразные разъемы. В интернет-магазине А-Техно меня детально проконсультировали, после покупки вернули кешбек. А еще и за доставку мне не пришлось платить и она была очень быстрой.
Переваги:
Бюджетная модель, очень прилично работает
Недоліки:
нет
особисті дані