Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4/64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW) - AT057818 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4/64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW) - AT057818 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4/64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW)

Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4/64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW) - AT057818

Код товару: AT057818
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 6.2", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 3300 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Диагональ экрана 6.2
Оперативная память 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 12 + 8 Mpx
Операційна система Android 8.0
Колір Blue
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 8 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Qualcomm SDM636 Snapdragon 636
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 512 Gb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB Type-C, audio 3.5 мм
Особливості Gorilla Glass
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, G-sensor
Матеріал корпусу стекло, металл
Размеры (мм) 153 x 75.7 x 7.9 mm
Вага 155 г
Разрешение экрана 1080 x 2246
Емкость аккумулятора 3300 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4/64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4 / 64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW)

Камери, які навчаються у вас. Дві тилові камери. Інтелектуальні алгоритми. Сучасний процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 636. Безрамковий екран формату 19: 9.

ZenFone 5 - це більше, ніж просто смартфон. Це розумний помічник у всіх справах, наділений інноваційними системами штучного інтелекту. Які б програми ви ні запускали, він забезпечить високу швидкість роботи і моментальну реакцію на всі ваші дії. Він компактний і красивий, а користуватися ним - одне задоволення. Він створений для фотозйомки, причому для отримання ідеальних зображень від вас не буде потрібно докладати якихось зусиль, адже інтелектуальний ZenFone 5 любить фото не менше, ніж ви самі!

Міцність і елегантність - без компромісів! ZenFone 5 вражає своїм вишуканим зовнішнім виглядом, високоякісними матеріалами і бездоганним виготовленням. Витончений корпус смартфона покритий захисним склом з закругленими краями, створюючи відчуття витонченої розкоші, варто лише взяти в руки цей шедевр сучасних технологій.

Камери, які навчаються у вас. Дві камери, розташовані на задній панелі смартфона ZenFone 5, використовують технології штучного інтелекту для того, щоб пристосовуватися до ваших бажань і навіть передбачати їх! ZenFone 5 - це справжня революція в мобільній фотографії, адже з цим смартфоном ви зможете думати тільки про те, що знімаєте, а не про те, на що знімаєте - і результат буде щоразу чудовим.

Для любителів мобільної фотографії. На задній панелі смартфона ZenFone 5 є пара камер, за допомогою яких можна отримати чудові знімки в будь-яких умовах. Основна тилова камера відрізняється підвищеною світлочутливістю, а друга має ширококутним об'єктивом. Їх переваги доповнюють один одного, дозволяючи вам проявити весь свій творчий потенціал фотографа. Неосяжні краєвиди, сонячні пляжі, нічні міста і сімейні портрети - з ZenFone 5 ви зможете повністю концентруватися не на камері і її настройках, а на дивовижному і прекрасному світі навколо вас.

Інтелектуальна робота. «Серцем» нового ZenFone 5 є сучасний процесор Qualcomm Snapdragon 636, який може похвалитися високою продуктивністю при низькому енергоспоживанні. Смартфон не нагрівається навіть при запуску самих «важких» додатків, а потужності процесора вистачить для будь-яких завдань. Крім того, ZenFone 5 наділений новітніми комунікаційними інтерфейсами, тому з ним ви завжди будете на зв'язку максимально зручним для вас чином.

Акумулятор, який прослужить довго. ZenFone 5 відрізняється тривалим часом автономної роботи, а також швидкої підзарядкою, за яку відповідає ексклюзивна технологія BoostMaster. Причому завдяки інтелектуальним алгоритмам підзарядки смартфон уповільнює процес деградації акумулятора, збільшуючи його термін служби і захищаючи від можливих пошкоджень.

Розкішне зображення і інтелектуальна робота. ZenFone 5 наділений чудовим безрамковий екраном з високою роздільною здатністю, поміщеним в неймовірно компактний корпус, який зручно тримати в руці. Фотографії, фільми та ігри будуть виглядати на ньому неймовірно барвисто, оскільки він сумісний з колірним простором DCI-P3, використовуваним в кіноіндустрії. Смартфон вміє автоматично налаштовувати параметри екрана відповідно до навколишніх умов, а також залишати його включеним, поки ви на нього дивіться.

Яким смайликом станете ви? «Живі» смайли ZeniMoji - ексклюзивна функція смартфонів ASUS. Ці забавні анімовані аватарки будуть використовувати ваш власний голос, міміку і рухи. Застосовувати їх можна в чатах, онлайн-трансляціях або текстових повідомленнях.

Чудова якість голосового зв'язку. ZenFone 5 наділений інтелектуальним функціями і в тому, що стосується звичайного телефонного зв'язку, адже спілкування з іншими людьми - найважливіша частина нашого життя. Так, технологія AI Ringtone автоматично змінює гучність мелодії телефонного дзвінка відповідно до навколишніх умов, підвищуючи її на галасливій вулиці і, навпаки, знижуючи, якщо телефон лежить вночі вдома у вашому ліжку.

Два способи розблокування. Для миттєвої розблокування смартфона служить зручний сканер відбитків пальців, що спрацьовує за частку секунди. Якщо ж вам не хочеться знімати рукавички - скористайтеся новою функцією розблокування по розпізнаванню особи! Ці кошти забезпечення інформаційної безпеки особливо важливі для платіжних сервісів, що використовують NFC-інтерфейс смартфона, таких як Google Pay.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані