Комп'ютер INTEL NUC (BLKNUC7I5DNH2E 96080) - AT057930 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер INTEL NUC (BLKNUC7I5DNH2E 96080) - AT057930 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер INTEL NUC (BLKNUC7I5DNH2E 96080)

Комп'ютер INTEL NUC (BLKNUC7I5DNH2E 96080) - AT057930

Код товару: AT057930
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти HD Graphics 620, Тип ПК Barebone система, Об'єм встановленої пам'яті без ОЗП, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL
Тип ПК Barebone система
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Об'єм встановленної пам'яті без ОЗУ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів без накопичувача
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Додатково Kensington lock slot
Колір Grey
Опис

Придбати Комп'ютер INTEL NUC (BLKNUC7I5DNH2E 96080) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер INTEL NUC (BLKNUC7I5DNH2E 96080)
Intel® NUC - це продуктивний міні-ПК розміром 10 x 10 см для розваг, ігор і ефективної роботи. Він підтримує індивідуальне конфігурація плати з можливістю вибору пам'яті, підсистеми зберігання та операційної системи.

Домашні розваги. Розваги з ефектом занурення і дозволом 4K Ultra HD.
Насолоджуйтесь розвагами з ефектом воістину повного занурення. Новітні моделі міні-ПК Intel® NUC з процесором Intel® Core ™ 7-го покоління подарують вам нові враження від перегляду. Завдяки підтримці відтворення відео в форматі 4K Ultra HD, панорамного відео і високоякісного контенту, а також трансляції декількох відеопотоків міні-ПК Intel® NUC подарують нові враження від перегляду реалістичного контенту з ефектом занурення.

Геймінг. Все необхідне для якісної гри.
Не зупиняйтеся на досягнутому. Новий комплект Intel® NUC NUC6i7KYK на базі процесора Intel® Core ™ i7 6-го покоління з графікою Iris® Pro дозволить розкрити весь потенціал продуктивності для найінтенсивніших ігор. Ми створили новий вражаючий вигляд і модернізували корпус, щоб ви могли використовувати кожен гігагерц чотирьох ядерного процесора з повною віддачею без перегріву системи - міні-ПК NUC6i7KYK буде «ні жарко ні холодно». У буквальному сенсі.

Домашній офіс. Всі необхідні можливості компактної робочої станції
Думаєте, ви знаєте, на що здатне компактне рішення? Подумайте ще раз. Новітні моделі міні-ПК Intel® NUC оснащені процесорами Intel® Core ™ 7-го покоління. Це означає, що ви отримаєте необхідний рівень продуктивності для виконання будь-яких завдань, будь то перегляд нового фільму або створення презентації. Завдяки двонаправленим мікрофонів, розташованим на передній панелі, ви зможете скористатися всіма перевагами Windows * 10 і Cortana *. Тепер у вас є персональний цифровий помічник, який вчасно нагадає про заплановані справах, відправить електронні листи або знайде рецепт нового блюда, звільнивши ваш час для більш цікавих занять.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані