Комп'ютер ASUS V241ICGK-BA015D (90PT01W1-M04470) - AT057934 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер ASUS V241ICGK-BA015D (90PT01W1-M04470) - AT057934 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер ASUS V241ICGK-BA015D (90PT01W1-M04470)

Комп'ютер ASUS V241ICGK-BA015D (90PT01W1-M04470) - AT057934

Код товару: AT057934
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce 930MX, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Linux
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер SonicMaster
Додатково Kensington lock slot
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Колір золотисто-черный
Диагональ экрана 23.8
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 5.1
Опис

Придбати Комп'ютер ASUS V241ICGK-BA015D (90PT01W1-M04470) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vivo AiO V241 – це одна з найбільш тонких моделей в лінійці моноблочних комп'ютерів Vivo AiO. Вона буде особливо хороша для мультимедійних додатків, оскільки включає в себе високоякісну вбудовану аудіосистему, яка видає потужний звук з мінімальним рівнем спотворень.

Продумана ергономіка
При створенні образу моноблочного комп'ютера Vivo AiO V241 дизайнери і інженери ASUS намагалися мінімізувати кількість відволікаючих деталей, але при цьому зробити його максимально зручним у використанні. Витончена і міцна підставка, що дозволяє легко встановити комфортний кут нахилу екрана.

Яскраві і соковиті кольори
Vivo AiO V241 оснащується 23.8-дюймовим дисплеєм формату Full-HD (1920х1080 пікселів), який видає деталізовану картинку з насиченими кольорами. Цьому сприяють ексклюзивні технології Splendid і Tru2Life Video, оптимізують зображення в залежності від використовуваних додатків.

Неймовірний звук
Моноблочний комп'ютер Vivo AiO V241 наділений високоякісною вбудованою акустичною системою. Включені до її складу фронтальні динаміки використовують хвилеводи, акустичні камери збільшеного обсягу та інтелектуальні підсилювачі, щоб забезпечити більш потужний звук при мінімальному рівні спотворень. Вражаючі баси і широкий динамічний діапазон приємно здивують усіх любителів хорошого звуку.

Високоякісний звук
Завдяки ексклюзивній аудіотехнології вбудована аудіосистема SonicMaster комп'ютера Vivo AiO V241 може похвалитися потужними басами та кришталево чистим відтворенням вокалу – навіть на максимальному рівні гучності.

Оптимізація звучання
Для налаштування звучання служить функція AudioWizard, що пропонує вибрати один з п'яти варіантів роботи аудіосистеми, кожен з яких ідеально підходить для певного типу додатків (музика, фільми, ігри, запис і відтворення голосу).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані