Монітор HP EliteDisplay E273q (1FH52AA) - AT058267 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор HP EliteDisplay E273q (1FH52AA) - AT058267 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Быстро и удобно купить кронштейн, обратите внимание на морозильная камера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар серверный процессор, купить с доставкой в Житомир, рекомендуем вам вр шлем, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на источники питания компьютера, предлагаем вам сделать выбор диски ssd и заказать с доставкой в Ровно.
  • Рекомендуем купить аппарат в нашем магазине, а также набор ручного инструмента с доставкой по Днепродзержинску.
  • Предлагаем ознакомиться с стойка под телевизор, либо морозилка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Монітор HP EliteDisplay E273q (1FH52AA)

Монітор HP EliteDisplay E273q (1FH52AA) - AT058267

Код товару: AT058267
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 2560 х 1440, Тип матриці IPS, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swivel), Замок Кенсингтона, -Glare,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана WQHD (2560x1440)
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, HDMI, DisplayPort, USB-C, VGA
Колір Сірий
Тип монитора профессиональный
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсингтона, USB-концентр
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 50 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.233
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 75 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 61,2 x 21,4 x 52,3 см
Размеры без подставки 61,2 x 4,9 x 36,4 см
Вес без упаковки 7.4
Опис

Придбати Монітор HP EliteDisplay E273q (1FH52AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор HP EliteDisplay E273q (1FH52AA)

Стиль і функціональність поєднуються в сучасному моніторі HP EliteDisplay E273q QHD з діагоналлю 68,58 см (27"). Цей дисплей з роздільною здатністю Quad HD створений для оптимального поєднання перегляду, продуктивності та ергономіки і оснащений ультратонкою тристоронньою рамкою, яка робить невидимим. декількох дисплеїв, має гнучку можливість підключення USB-C™ і можливість регулювання свого положення в чотирьох напрямках.

Перегляд усієї роботи на одному екрані
Виведіть одночасно більше даних на величезний екран з діагоналлю 68,58 см (27") та роздільною здатністю Quad HD 2560 x 14403, якийпідтримує ефективне управління стовпцями та рядки у вашому офісному програмному забезпеченні та забезпечує відображення більш гладких ліній.

Виведіть свою продуктивність на максимальний рівень
Усуньте візуальні порушення на зображенні за допомогою ультратонкої тристоронньої рамки дисплея, яка фактично прибирає їх з поля вашого зору, щоб ви могли використовувати багатозадачність для основного вмісту на кількох екранах із практично безперервним зображенням.

Комфортна робота
За рахунок регулювання висоти (в діапазоні 150 мм), кута нахилу та повороту можна вибрати найбільш зручне для роботи положення монітора. За допомогою шарнірної підставки можна міняти портретну орієнтацію на альбомну, що підвищує зручність роботи з кількома.моніторами1.

Розширені, гнучкі можливості підключення
Звільніть місце на робочому місці, надаючи зображення та дані по одному кабелю USB-C™. Підготуйтеся до використання кількох поколінь за допомогою роз'ємів DisplayPort™, HDMI, VGA та концентратора USB на 2 роз'єми.

Можливе встановлення на одній підставці
Встановлюйте сумісний настільний ПК HP Mini, тонкий клієнт або Chromebox безпосередньо на підставку за допомогою додаткового кронштейна HP B300 для ПК.

Зробіть свій вибір
Скоротіть енергоспоживання та сприяйте зниженню витрат на електроенергію завдяки монітору з низьким вмістом галогенів, сертифікованому за стандартами ENERGY STAR®, EPEAT® Gold та TCO Certified Edge (на 85 % складається з переробленого)пластику).

Легкість у вирішенні будь-яких завдань
Для додаткової зручності скористайтеся програмним забезпеченням HP Display Assistant, яке дозволяє розбити екран на кілька областей, а також забезпечує захист пристрою від крадіжки завдяки функції затемнення монітора при несанкціонованому вимкненні.






Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані