Обігрівач ZANUSSI ZOH/ES-09WN - AT058320 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач ZANUSSI ZOH/ES-09WN - AT058320 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Обігрівач ZANUSSI ZOH/ES-09WN

Обігрівач ZANUSSI ZOH/ES-09WN - AT058320

Код товару: AT058320
В наявності
3 279 грн
Короткий опис:
Тип масляний, Потужність 2000 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 25 кв.м, Установка підлоговий, Колір білий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZANUSSI
Колір White
Тип масляный
Потужність 2000 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 25 кв.м
Установка напольна
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент ТЕН
Тип управления механічна
Количество режимов 3
Додатково защита от перегрева, IP 20
Опис

Придбати Обігрівач ZANUSSI ZOH/ES-09WN Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач ZANUSSI ZOH / ES-07WN - компактний пристрій, який з легкістю обігріє до 25 квадратних метрів. Крім того, що обігрівач досить потужний, він ще і споживає трохи електроенергії, що робить його досить економічним. Номінальна потужність даного пристрою на вході становить 2.0 кВт. Це підлоговий обігрівач і складається він з семи нагрівальних секцій.

У даного обігрівального пристрою є кілька плюсів. Перше з них - це компактний пристрій, завдяки чому в кімнаті залишиться максимум вільного простору. Також на ньому можна легко регулювати температуру обігріву за допомогою спеціального перемикача. Його можна використовувати в трьох режимах інтенсивності обігріву.

Цей пристрій буде непомітно в будь-якому інтер'єрі, завдяки своєму ненав'язливому сріблястому кольору. Обігрівач має досить незвичайну форму, що робить його корпус більш м'яким і витонченим. Також він оснащений двома парами пластикових коліс, які полегшують пересування пристрою по приміщенню.

Славна історія компанії Zanussi, що носить ім'я свого творця, почалася в 1916 році, тоді син коваля Антоніо Зануссі, якому було 26 років, справив на невеликому підприємстві в італійському містечку Порденоне першу кухонну плиту, яка топилася дровами.

У 1984 році перед компанією відкрилися нові горизонти, оскільки вона злилася з відомою шведською групою Electrolux, що дало нові інвестиції і нові ринки. Материнська компанія мала великі можливості, виробничі потужності Zanussi в новому його якості отримали потужний поштовх до зльоту, дозволили компанії перетворитися в лідируючого на світовому ринку виробника технологічного обладнання сучасного типу.

Торгова марка Zanussi завойовувала свою репутацію протягом 50 років і залишається в ряду лідерів. Гаслом фірми є фраза: "Найвища якість дизайну і інновації". Саме як новатора і виробника якісного товару позиціонує себе компанія на міжнародному ринку. Компанія випускає унікальні продукти, що підтверджує її позицію.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані