Велосипед Premier Dallas 26 V-brake 16" Mint 2018 (SP0004698) - AT058595 - купити Велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Велосипед Premier Dallas 26 V-brake 16" Mint 2018 (SP0004698) - AT058595 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Велосипед Premier Dallas 26 V-brake 16" Mint 2018 (SP0004698)

Велосипед Premier Dallas 26 V-brake 16" Mint 2018 (SP0004698) - AT058595

Код товару: AT058595
Немає в наявності
Короткий опис:
Категорія жіночий, Діаметр коліс 26", Розміри рами 16", Тип гальм ободові, Призначення гірський, Тип підвіски хардтейл,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Premier
Диаметр колес 26
Размеры рамы 16 мм
Тип подвески хардтейл
Тип тормозов ободные
Количество скоростей 21
Вилка Premier
Тормоза V-brake
Колір мятный
Задний переключатель Shimano RD-TZ50
Передний переключатель SUNRUN
Манетки (ручки переключения) SHIMANO SLRS36
Втулка передняя Premier
Втулка задняя Premier
Обода двойные
Покрышки Wanda 26"/1.95"
Седло Premier
Подседельный штырь Premier
Тормозные ручки Premier
Призначення горный
Педали пластиковые
Кассета 7
Рама стальной
Руль Riser, черный
Вынос руля стальной
Рулевая колонка Neco
Система Premier 24х34х42T
Категория женский
Вага 17.5
Опис

Придбати Велосипед Premier Dallas 26 V-brake 16" Mint 2018 (SP0004698) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Молодий і дуже прогресивний французький бренд "PREMIER" представляє на Українському ринку відмінні велосипеди, якість і дизайн відповідає самим високим вимогам сучасної вело-індустрії.
Виробники велосипедів Premier зуміли за короткий час вивести свою продукцію на високий рівень популярності.
Компанія-виробник змогла забезпечити гідну якість товару за більш, ніж доступною ціною. Виготовлення велосипедів здійснюється на сучасному обладнанні з використанням високоякісних матеріалів. Завдяки всьому цьому Premier користуються стабільно високим попитом на ринку. Тепер кожен любитель велопрогулянок зможе купити велосипед Premier і насолоджуватися катанням на ньому без надзвичайних витрат.
Кожна деталь ретельно продумана. Радує око вдалий дизайн. Функціональність, відмінні експлуатаційні якості, дійсно низькі ціни – завдяки всім цим якостям популярність велосипедів Premier зростає з кожним днем.

Гірський велосипед Premier Dallas V-brake 26" поєднує в собі граціозність форми рами і міцність справжнього гірського велосипеда.
Велосипед Dallas V-brake українського виробника Premier на колесах 26" і сталевій рамі 16" модельного ряду 2018 року підходить для райдерів зростом від 150 до 165 см.
Сталева рама відрізняється хорошою міцністю і витримує великі навантаження.
Легка керованість, міцна рама, яскраві кольори в сукупності з гарною ціною роблять цей велосипед дуже хорошим варіантом для майбутніх велосипедистів.
Велосипед дозволить вам відчувати себе впевнено і на міському асфальтованому покритті і пересіченій місцевості за містом.
Подвійні алюмінієві ободи підсилюють конструкцію колеса, що дозволяє не боятися бездоріжжя і ставити перед собою більш складні випробування. 21 швидкість допоможе підібрати потрібний темп при їзді. Легке і плавне перемикання передач забезпечують манетки Shimano. < style="font-size: 1rem;" class="stagb">Гальма V-brake впевнено гальмують і зупиняють велосипед швидко і безпечно при необхідності в будь-якій екстремальній ситуації.
В комплекті до велосипеда йдуть крила і підніжка. Крила допоможуть захистити одяг в погану погоду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані