Комп'ютер Dell Inspiron 27 7777 (777i716S2H1GT15-WBK) - AT058658 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Inspiron 27 7777 (777i716S2H1GT15-WBK) - AT058658 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Dell Inspiron 27 7777 (777i716S2H1GT15-WBK)

Комп'ютер Dell Inspiron 27 7777 (777i716S2H1GT15-WBK) - AT058658

Код товару: AT058658
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i7, Модель відеокарти GeForce GTX1050, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i7
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Мощность блока питания 180 Вт
Колір Чорний
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 10
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Inspiron 27 7777 (777i716S2H1GT15-WBK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Dell Inspiron 27 7777 (777i716S2H1GT15-WBK)

Підвищуйте продуктивність і розширюйте можливості розваг за допомогою настільного комп'ютера Dell Inspiron 27 7777, оснащеного процесором Intel Core і 27-дюймовим дисплеєм Full HD. Збирайтеся всією родиною. IPS-дисплей з широким кутом огляду забезпечить прекрасне відтворення серіалів, фільмів і комп'ютерних ігор незалежно від того, де ви сидите.

Моноблок. Економте простір і позбавляйтеся від зайвих проводів за допомогою моноблока, в єдиному корпусі якого об'єднані комп'ютер, монітор і динаміки. Відображення в форматі високої чіткості. Цей широкий 27-дюймовий дисплей Full HD забезпечує чудову якість для перегляду всіх ваших улюблених фотографій і відео.

Прискорення всіх процесів. Займайтеся бухгалтерією, публікуйте повідомлення в соціальних мережах, завантажуйте фільми і слухайте музику одночасно - без уповільнення процесів - завдяки вражаючій швидкості і потужності процесора Intel Core. Простота підключення. Підключайте телефон, принтер, сканер та інші пристрої завдяки портам USB 3.1 і USB 2.0. WiFi нового століття. Насолоджуйтесь надійним підключенням до інтернету з будь-якої точки квартири або будинку без всяких проводів завдяки технології бездротового зв'язку 802.11 ac.

Легко справляйтеся з будь-якими справами. Незалежно від того, чи плануєте ви сімейний бюджет, редагуєте фотографії з відпустки або завантажуєте рецепти, процесори Intel допоможуть у вирішенні повсякденних завдань. Пам'ять DDR4 означає, що ви зможете встигати більше за менший час, адже швидкість і пропускна здатність шини нових модулів пам'яті вдвічі перевищують аналогічні показники модулів пам'яті DDR3 навіть при одночасній роботі з декількома додатками.

Товари Dell сертифіковані ISO 9002, а це говорить про те, що в компанії відбувається строгий контроль якості на всіх стадіях виробництва. «Високоякісно виконуємо будь-яку операцію» - непохитне заяву президента корпорації - швидше за все саме тому товари Dell завойовують все більшу популярність в сфері інформаційних технологій. У своїй області компанія завоювала репутацію найнадійнішого бізнес партнера, вона не відстає і від інноваційних тенденцій, стабільно оновлюючи товар і впроваджуючи нові технології.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані