Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 520-24IKU (F0D200CLUA) - AT058741 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 520-24IKU (F0D200CLUA) - AT058741 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 520-24IKU (F0D200CLUA)

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 520-24IKU (F0D200CLUA) - AT058741

Код товару: AT058741
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Pentium, Модель відеокарти Radeon 530, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Lenovo
Вид моноблок
Серия процессора Intel Pentium
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Многоканальный звук 2
Колір Чорний
Диагональ экрана 23.8
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 7.7
Опис

Придбати Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 520-24IKU (F0D200CLUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 520-24IKU (F0D200CLUA)

Цей моноблок не тільки стане вашим домашнім обчислювальним центром, а й прикрасить інтер'єр. Вас приємно здивує його витончений дизайн, що підходить для будь-якої кімнати, не кажучи вже про виняткову продуктивності. Це пристрій з легкістю вирішує будь-які завдання - від зведення балансу в Excel до перегляду улюблених фільмів.

Хочете мати висококласну графіку на своєму комп'ютері? Відеокарта AMD Radeon ™ забезпечує більш широкі можливості, ніж вбудовані рішення, дозволяючи підвищити продуктивність графіки для потокової передачі відео, а також значно прискорити фото- та відеомонтаж.

Дивитесь запис свого спуску на сноуборді? Переживіть заново ці хвилюючі кров моменти і розгляньте кожну сніжинку, яка виривається з-під вашої дошки, завдяки дисплею з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) з тонкими рамками. Сенсорний дисплей (опціонально) з підтримкою до 10 торкань дозволяє перемотувати відео, ставити його на паузу і збільшувати кращі кадри.

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 520-24IKU оснащений тонким дисплеєм з практично непомітними рамками і стильною сталевий підставкою. Цей пристрій стане ідеальним доповненням для інтер'єру вашої кімнати.

Персональний помічник Кортан відповість на ваші питання, відкриє потрібні програми, встановить нагадування і навіть озвучить події з вашого календаря. Просто введіть запит в рядок пошуку або скажіть його. Крім того, IdeaCentre AIO 520 - це перший моноблок, який дозволяє давати голосові команди Кортане з відстані до п'яти метрів завдяки опціонально мікрофона дальнього радіусу дії.

IdeaCentre AIO 520 оснащений інфрачервоної відеокамерою, що дозволяє увійти в систему менш ніж за дві секунди, просто дозволивши Windows Hello просканувати ваше обличчя. А коли ви встаєте з-за столу, Windows Hello виявляє під час вашої відсутності і автоматично блокує комп'ютер.

Недовіра до веб-камерам. Всі ми відчуваємо його. Наприклад, ви часто сумніваєтеся, чи дійсно камера відключена, або співрозмовники по конференц-зв'язку бачать вашу піжаму. Розробники моноблока IdeaCentre AIO 520 подбали про це: камера у верхній частині дисплея тепер стала висувною. Натисніть, щоб відкрити її, коли вам це необхідно, а потім засуньте на місце, коли закінчите розмову.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані