Жорсткий диск для ноутбука 2.5" 500GB Seagate (# ST500LM030-FR #) - AT058871 - купити Жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Жорсткий диск для ноутбука 2.5" 500GB Seagate (# ST500LM030-FR #) - AT058871 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Жорсткий диск для ноутбука 2.5" 500GB Seagate (# ST500LM030-FR #)

Жорсткий диск для ноутбука 2.5" 500GB Seagate (# ST500LM030-FR #) - AT058871

Код товару: AT058871
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об’єм 500GB, Швидкість обертання шпинделя 5400rpm, Розмір буферу 128Mb, Інтерфейс SATA 3 (до 6 Гбіт/с), Інше Recertified,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Seagate
Об`єм 500 ГБ
Швидкість обертання шпінделя 5400 об/мин
Розмір буфера 128 МБ
Інтерфейс SATA III
Інше Recertified
Опис

Придбати Жорсткий диск для ноутбука 2.5" 500GB Seagate (# ST500LM030-FR #) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Жорсткий диск для ноутбука 2.5 "500GB Seagate (ST500LM030)

Диски серії BarraCuda від Seagate - лідери ринку накопичувачів для настільних і портативних ПК по місткості. У їхньому асортименті представлені моделі різної ємності (до 10 ТБ включно), так що кожен клієнт зможе вибрати накопичувач BarraCuda собі по кишені.

Представлена ??тут модель ємністю 500GB, відрізняється швидкістю обертання шпинделя 5400 об / хв, що забезпечує високу продуктивність, блискавичну завантаження ігор і підтримку високих робочих навантажень. Вражаюча гнучкість. Диски BarraCuda допоможуть вам використовувати місце по максимуму. Вони підлаштовуються під будь-які потреби, будь то зберігання медіафайлів або установка ігор.

Переваги 2.5-дюймових жорстких дисків BarraCuda. Безумовна надійність дисків BarraCuda з більш ніж 20-річною історією бренду, ємні моделі на будь-який бюджет і технологія багаторівневого кешування Multi-Tier забезпечують універсальність цих високопродуктивних накопичувачів.

Жорсткі диски марки Seagate знаходять застосування в комп'ютерах настільних і мобільних, в серверах, ноутбуках, в ряді інших пристроїв.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані