Смарт-годинник Ergo Sport GPS HR Watch S010 Black (GPSS010B) - AT058974 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Ergo Sport GPS HR Watch S010 Black (GPSS010B) - AT058974 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Смарт-годинник Ergo Sport GPS HR Watch S010 Black (GPSS010B)

Смарт-годинник Ergo Sport GPS HR Watch S010 Black (GPSS010B) - AT058974

Код товару: AT058974
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Bluetooth 4.0, Захист корпусу від вологи і пилу, Тип індикації цифровий, Навігація GPS, A-GPS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.3
Совместимая ОС iOS, Android
Захист корпусу від вологи і пилу
Інтерфейси підключення Bluetooth
Навигация GPS, A-GPS
Тип дисплея кольорова
Форма часов круглые
Колір корпусу серый, черный
Тип индикации цифровой
Тип зарядки через Micro USB
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 240x240
Модель процессора MT2502C
Частота процесора 260 МГц
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до 24 часа
Оснащение шагомер
Уведомления электронная почта, социальные сети, события календаря, низкий заряд гаджета, вызовы, SMS
Мониторинг физической активности, скорость движения, пройденного расстояния, отслеживание сна, количество сожженных калорий
Степень защиты IP54
Матеріал корпусу пластик, металл
Материал ремешка силикон
Ширина корпуса 57 мм
Высота корпуса 50 мм
Толщина корпуса 16 мм
Вага 60 г
Додаткові функції управление музыкальным проигрывателем, управление камерой смартфона, будильник
Емкость аккумулятора 360 мAч
Опис

Придбати Смарт-годинник Ergo Sport GPS HR Watch S010 Black (GPSS010B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Здоровий спосіб життя в Smart-стилі

Спортивні смарт-годинник ERGO Sport GPS HR Watch S010 допоможуть завжди бути у відмінній формі, адже цей універсальний інструмент завжди надасть багато корисної інформації про стан здоров'я та рівень фізичної активності власника.

Безкомпромісний дизайн в переможному стилі

Надіньте спортивні годинник ERGO Sport GPS HR Watch S010 і покажіть оточуючим, що ви не звикли програвати! Прості і строгі обриси, надійна конструкція і міцні матеріали виготовлення роблять цю модель неодмінним атрибутом справжнього переможця.

Спортивне вимір сучасних технологій

Високотехнологічне програмне забезпечення, яке вмістилося в корпусі моделі ERGO Sport GPS HR Watch S010, дозволило перетворити класичні годинник на персонального тренера, партнера в тренуваннях і фахівця зі спортивної медицини. Численні датчики дозволяють відслідковувати показники пульсу, моніторити сон, вважати пройдені кроки і записувати маршрути пересування. Перелік встановлених спортивних програм включає біг по пересіченій місцевості, піші прогулянки, біг в залі, класичний біг, вело прогулянки, туризм тощо. Готові тренувальні профілі дозволяють сконцентруватися на спорті, а не на налаштуваннях спортивних годин, і значно полегшують користування цим гаджетом.

Повна сумісність з Android і iOS гаджетами

Зв'яжіть смарт-годинник ERGO Sport GPS HR Watch S010 з вашим смартфоном і отримуйте безліч додаткових можливостей на великому екрані! Здійснюйте дзвінки, приймайте повідомлення соціальних мереж і нагадування календаря, відстежуйте геолокацію на великій карті і отримуйте звіти про стан свого організму.

Доступ до соціальної мережі для спортсменів Strava

Смарт-годинник ERGO Sport GPS HR Watch S010 повністю сумісні з програмним забезпеченням Strava, яке відкриває доступ до всесвітньої мережі шанувальників фітнесу та активного способу життя. Один з найпопулярніших в світі сервісів фітнес-трекінгу Strava дарує можливість не тільки зручно відстежувати свої спортивні результати, але й розповідати про них однодумцям і дізнаватися про досягнення друзів. До того ж, після переходу з однієї моделі фітнес-трекера на іншу всі ваші відомості про тренуваннях зберігаються, адже вони розташовані у фірмовому хмарному сервісі Strava.

Годинник, що люблять екстрім

Поєднання високоякісних пластику, силікону і металу в конструкції моделі ERGO Sport GPS HR Watch S010 дозволило розробникам зробити по-справжньому міцні спортивні годинник, які не зрадять в самих екстремальних умовах. Корпус гаджета не боїться вологи і пилу, адже він сертифікований за стандартом ІР54.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані