Стабілізатор для камери DJI OSMOMb (6958265136023) - AT058979 - купити Інші аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Стабілізатор для камери DJI OSMOMb (6958265136023) - AT058979 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Стабілізатор для камери DJI OSMOMb (6958265136023)

Стабілізатор для камери DJI OSMOMb (6958265136023) - AT058979

Код товару: AT058979
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість осей 3, Режими роботи фотозйомка, відеозйомка, По горизонталі 360°, Джерело живлення акумулятор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество осей 3
Режимы работы фотосъемка, видеосъемка
По горизонтали 360°
Джерело живлення акумулятор
Виробник DJI
Опис

Придбати Стабілізатор для камери DJI OSMOMb (6958265136023) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стабілізатор для камери DJI OSMOMb

Свобода для смартфона
Зберігайте яскраві моменти життя як справжній професіонал відеозйомки з OSMO Mobile. Новий електронний тривісьовий стабілізатор перетворює ваш смартфон в інтелектуальну камеру. З додатком DJI GO камера автоматично відстежує об'єкт зйомки, знімає приголомшливі рухомі таймлапси і знімає прямі ефіри з трансляцією в Facebook або YouTube Live Live.

Не пропускайте важливі моменти
Вбудована в додаток DJI GO функція ActiveTrack автоматично стежить за об'єктом зйомки, який ви вказуєте. Вам більше не потрібно вибирати дивитися на екран смартфона або бути присутнім в поточному моменті. DJI OSMO Mobile все зробить за вас, поки ви живете своїм життям.

Зупиніть час
Функція автоматичної зйомки рухомих таймлапсів дозволяє вам буквально зупиняти час. При цьому для такої зйомки більше не потрібно використовувати професійне обладнання. Все, що потрібно для зйомки вражаючих уяву таймлапсів: смартфон з додатком DJI GO, DJI OSMO Mobile і штатив або підставка, яка утримує OSMO рівно.

Професійне згладжування
Якщо ви колись намагалися знімати відео своїм смартфоном на ходу, то ви знаєте, як складно при цьому тримати смартфон рівно, щоб зображення на «стрибало». За допомогою електричних двигунів OSMO Mobile згладжує ваші рухи так, що тремтіння камери не помітно. Ви просто запускаєте зйомку і отримуєте відео голівудскої якості!

Прямі ефіри і трансляції
Поділіться найяскравішими моментами в реальному часі передаючи відео в YouTube Live або Facebook Live. Кожна ваша трансляція буде повністю стабілізована і професійна, немов на вас працює команда операторів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані