Окуляри віртуальної реальності Nomi VR Box 2 - AT059100 - купити Віртуальна реальність - окуляри в Києві й Україні, доступні ціни на Окуляри віртуальної реальності Nomi VR Box 2 - AT059100 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Окуляри віртуальної реальності Nomi VR Box 2

Окуляри віртуальної реальності Nomi VR Box 2 - AT059100

Код товару: AT059100
Немає в наявності
Короткий опис:
Джерело сигналу смартфон, Сумісність Смартфон з габаритами не більше 16.3 х 8.2 см, Діагональ смартфона 4" - 5.5", Кут огляду 360°, Матеріал пластик, Вага 380 г,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Источник сигнала смартфон
Диагональ смартфона 4" - 5.5"
Угол обзора 360°
Матеріал пластик
Вага 380 г
Колір White
Додатково регулювання відстані між лінзами
Сумісність Смартфон с габаритами не больше 16.3 х 8.2 см
Виробник Nomi
Опис

Придбати Окуляри віртуальної реальності Nomi VR Box 2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Окуляри віртуальної реальності Nomi VR Box 2
За допомогою цього простого пристрою і свого смартфона, будь-який користувач отримує можливість зануритися в дивовижний світ зароджуючої на наших очах віртуальної реальності.

Ергономічний, футуристичний дизайн
За формою описується пристрій нагадує своєрідний шолом, повністю закриває очі користувача. Корпус очок виконаний з міцного, безпечного для людського здоров'я пластика. Окуляри кріпляться за допомогою декількох м'яких, еластичних ремінців. Ремінці надзвичайно просто регулюються, що дозволяє використовувати пристрій як дорослому, так і тільки підростаючому цінителеві сучасних цифрових технологій. Лицьова сторона має м'яку тканинну оббивку, завдяки чому очки не ковзають і не тиснуть на перенісся, що в свою чергу дозволяє користуватися окулярами більш тривалий час без будь-якого почуття дискомфорту і загрози здоров'ю. Спереду на окулярах розташовується відділ для смартфона.


Просте, зручне управління
Окуляри віртуальної реальності Nomi VR Box є додатковим аксесуаром до смартфону, керованим OS Android або iOS. Саме додатки, розроблені під ці дві найбільш популярні мобільні платформи, дозволяють власнику описуваного гаджета насолодитися усіма красотами віртуального світу. Встановивши на телефон набір безкоштовних, спеціалізованих додатків, власник окулярів зможе переглядати спеціальний контент і грати в ігри. Помістивши включений смартфон під кришкою-фіксатором, власнику окулярів знадобиться лише налаштувати лінзи, розташовані безпосередньо в шоломі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані