Проектор ViewSonic PS600X - AT059226 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор ViewSonic PS600X - AT059226 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Проектор ViewSonic PS600X
Проектор ViewSonic PS600X
Проектор ViewSonic PS600X

Проектор ViewSonic PS600X - AT059226

Код товару: AT059226
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Проектор PS600X (DLP,XGA,3500l lm,22000:1,0.61:1,HDMI,10W) PS600X

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Viewsonic
Роздільна здатність матриці XGA (1024 x 768)
Минимальное проекционное расстояние 0.7 м
Тип офісний
Технологія DLP
Яркость 3700 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 2 x HDMI
Поддержка форматов 4:3
Контрастность 22 000:1
Типы проекции фронтальная
Матрица XGA
Количество отображаемых цветов 1070 млн.
Максимальное проекционное расстояние 2.2 м
Минимальная диагональ изображения 0.76 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Поддерживаемые разрешения до Full HD (1920 x 1080)
Коррекция трапецеидальных искажений H=±26°, V=±40°
Мощность лампы 190 Вт
Общая мощность звука 10 Вт
Ширина 292 мм
Висота 115 мм
Глибина 236 мм
Вага 2.6 кг
Опис

Проектор Viewsonic PS600X - це короткофокусний XGA проектор високої яскравості для освітніх організацій. Завдяки здатності проектувати зображення з діагоналлю 100 "з відстані 124 см на будь-яких проекційних поверхнях, проектор PS600X є досить універсальним, щоб вписатися в класну кімнату будь-якого дизайну і не зачепити доповідача променем проектора.

Яскравість 3500 люмен забезпечує проектору можливість чіткого, детального проектування зображень при включеному світлі, так що студенти можуть робити позначки і не розсіювати увагу. Режим енергозбереження SuperEco знижує споживання енергії і збільшує термін служби лампи до 15 000 годин. PS600X сумісний з PJ-vTouch-10S - додатковим інтерактивним модулем, яка перевертає клас в інтерактивну навчальну середу. Крім того, користувачі можуть з легкістю контролювати і управляти проектором PS600X дистанційно, за допомогою мережі LAN для забезпечення максимальної ефективності.

Простота установки. Підходить для класних кімнат будь-якого розміру. Короткофокусная проекція з проекційним відношенням 0,61 забезпечує зручність роботи з проектором в класній кімнаті. Завдяки гнучкості установки - до декількох дюймів від екрану - користувачі мають можливість проектувати великі зображення в будь-якому просторі, при цьому проекційний промінь не буде заважати доповідачеві, а доповідач НЕ буде відкидати тінь на зображення.

Проектор сертифікований згідно Creston, AMX і PJ Link, сумісний з Extron і vContorller і легко управляється і контролюється з ПК. ІТ-персонал може керувати до 256 проекторами одночасно і контролювати операції, включаючи роботу за графіком за допомогою IP в мережі LAN, за допомогою передової системи оповіщення в реальному часі, що відправляє поновлення стану про живлення, термін служби лампи і розташуванні пристрою для зручності техобслуговування.

Ще більше можливостей підключення. Обладнаний двома входами HDMI, проектор PS600W забезпечує можливість кільком користувачам підключити ноутбуки або мобільні пристрої для перегляду у високій роздільній здатності, не витрачаючи час на очікування в черзі. Два входи HDMI. Вбудоване джерело живлення. Вбудоване джерело живлення з роз'ємом USB (5 В / 1A) може використовуватися для подачі живлення до HDMI-донгла, виключаючи необхідність в окремих адаптери харчування для підключених донгла.

Сумісність з інтерактивним модулем. З додатковим інтерактивним модулем (PJ-vTouch-10S) цей проектор перетворюється в інтерактивний інструмент, що перетворює будь-яку поверхню в інтерактивну дошку. Завдяки функції мультитач користувачі можуть одночасно коментувати, писати або малювати на проектованому зображенні, щоб взаємодіяти з контентом і ділитися ідеями.

Інтерактивність. Коментуйте, пишіть, малюйте. Простота коригування зображень. Горизонтальна і вертикальна коригування трапецеїдального спотворення, поряд з коригуванням по 4 кутах, забезпечує усунення обрізки або деформації зображень і завжди створює зображення з ідеальними пропорціями. Яскраві зображення в будь-якій обстановці. Завдяки яскравості 3500 люмен і коефіцієнту контрастності 22 000: 1, цей проектор гарантовано відтворює яскраві зображення на будь-яких настройках, навіть в яскраво освітлених приміщеннях.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані