Мобільний телефон Apple iPhone XS MAX 256Gb Space Gray (MT532RM/A) - AT059562 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Apple iPhone XS MAX 256Gb Space Gray (MT532RM/A) - AT059562 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон Apple iPhone XS MAX 256Gb Space Gray (MT532RM/A)

Мобільний телефон Apple iPhone XS MAX 256Gb Space Gray (MT532RM/A) - AT059562

Код товару: AT059562
Немає в наявності
Короткий опис:

Діагональ екрану 6.5", Оперативна пам'ять 4 Gb, Вбудована пам'ять 256 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 1 SIM, Бездротові підключення Bluetooth, WI-FI, NFC,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Оперативная память 4 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 12 + 12 Mpx
Операційна система iOS
Колір Space Grey
Кількість ядер 8
Тип дисплея Super AMOLED
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 7 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, QZSS, Galileo
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Apple A12 Bionic
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, Секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення Lightning
Особливості 3D Touch, защищенное стекло от царапин, IP68 certified, True-tone display, Qi wireless charging, oleophobic coating, HDR, Face I
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гіроскоп, Барометр, G-Sensor
Матеріал корпусу скло, Металл
Размеры (мм) 157.5 x 77.4 x 7.7 mm
Вага 208 г
Разрешение экрана 1242 x 2688
Опис

Придбати Мобільний телефон Apple iPhone XS MAX 256Gb Space Gray (MT532RM/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Максимальний формат для найкращого сприйняття

iPhone XS Max – це найбільший смартфон, який коли-небудь випускався Apple. Super Retina-дисплей з діагоналлю 6,5-дюймів традиційно виконаний за технологією OLED, отримав щільність пікселів 458 пікселів на дюйм і підтримує дозвіл 2436 × 1125 точок. Досконала передача кольору забезпечена поліпшеною технологією True Tone. Тепер кожна деталь у фото або відео іграх видно, як на долоні.

Преміальний дизайн

Компанія Apple не створює новий дизайн – вона диктує тенденції в смартфонах. Корпус iPhone XS Max виконаний з металу з золотим напиленням і неймовірно міцного скла. Поєднання ексклюзивних матеріалів і самого великого екрану створюють образ кращого смартфона, який ми можемо сьогодні побачити.

Bionic A12. Безпрецедентна потужність

Пристрій оснащено новим 8-ядерним процесором A12 Bionic, який став першим чіпом для смартфонів, виконаним за 7-нм процесу. Його ресурс дозволяє за секунду обробляти до 5 млрд процесів. iPhone XS Max не здивувати навіть найвимогливішими програмами, програмами або іграми.

Оптимальна ефективність

Незважаючи на те, що смартфон може похвалитися небувалою продуктивністю, розробники зберегли оптимальний баланс між потужністю і енергоефективністю. Пристрій стало ще швидше і справляється з повсякденними завданнями з мінімальними енерговитратами. Користуйтеся усіма необхідними додатками і працюйте в звичному для вас режимі – iPhone XS Max впорається з будь-яким навантаженням.

Знімайте завжди і при будь-якому освітленні

Камера iPhone XS Max дозволяє створювати приголомшливі знімки при будь-яких умовах – при низькому освітленні, вночі і навіть в русі. Інноваційні 12-мегапіксельні модулі працюють з ISP і Neural Engine, що забезпечує найкращу якість ваших фото. Для мобільних фотохудожників реалізована функція програмної зміни апертури (від ?/1,4 до f/16), а для шанувальників соцмереж поліпшений самий затребуваний сьогодні ефект боке.

Приголомшливі відео

Наявність двох камер дозволяє смартфону захоплювати більше світла, що дає можливість знімати фото і відео навіть в умовах слабкого освітлення. У режимі відео можна знімати в форматі 4K зі швидкістю 60 fps. Завдяки сповільненій зйомці і можливості записувати стереозвук, ваші мобільні відео стануть справжніми шедеврами.

Face ID. Потрібен всього лише погляд

Захистити свої дані стає простіше, якщо ваш пароль – це ваше обличчя. Face ID – найбезпечніший спосіб аутентифікації в смартфонах, яка дозволяє розблокувати iPhone, зайти в потрібну програму або здійснити покупку просто за допомогою одного погляду. І тепер Face ID працює ще більш блискавично.

Нова система автентифікації

«Розумні» програмні алгоритми, що відповідають за розпізнавання особи користувача, не вміють помилятися. Як би ви не змінили імідж і що б не було на вас одягнуте, Face ID в лічені миті вас «дізнається». І при цьому ніхто без вашої участі не зможе скористатися вашим смартфоном.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані