Електронна книга PocketBook 740 InkPad3 Dark Brown (PB740-X-CIS) - AT059634 - купити Електронні книги в Києві й Україні, доступні ціни на Електронна книга PocketBook 740 InkPad3 Dark Brown (PB740-X-CIS) - AT059634 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електронна книга PocketBook 740 InkPad3 Dark Brown (PB740-X-CIS)

Електронна книга PocketBook 740 InkPad3 Dark Brown (PB740-X-CIS) - AT059634

Код товару: AT059634
Немає в наявності
Короткий опис:
Клас електронної книги Великий екран, Сенсорний екран, Папероподібний екран з підсвітленям, Формати, які підтримуються RTF, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB(DRM), EPUB, FB2.ZIP, HTM, HTML, JPEG, PDF (DRM), PDF, TXT, ACSM, BMP, PNG, PRC, MOBI, TIFF, FB2, Тип екрану E Ink Carta, Розмір екрану 7,8" (1404 × 1872), Безпроводні підключення Wi-Fi, Об'ем вбудованої пам'яті 8 Gb,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PocketBook
Клас електронної книги Большой экран, Папероподібний екран з підсвічуванням, Сенсорний екран
Підтримувані формати ACSM, BMP, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, JPEG, MOBI, PDF, PDF (DRM), PNG, PRC, RTF, TIFF, TXT
Розмір екрану 7,8
Тип экрана E Ink Carta
Беспроводные подключения Wi-Fi
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Объем встроенной памяти 8 ГБ
Слот розширення пам'яті MicroSD (до 32Gb)
Мультимедия Браузер, Просмотр фотографий, Словарь
Коммуникации micro USB
Колір Коричневий
Аккумулятор 1900 mAh, Li-Pol
Вага 210 грам
Опис

Придбати Електронна книга PocketBook 740 InkPad3 Dark Brown (PB740-X-CIS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Велика перевага для великого успіху

PocketBook InkPad 3 був створений, щоб забезпечити абсолютний комфорт і унікальний користувальницький досвід тим, хто закоханий у читання. Рідер оснащений дисплеєм останнього покоління E Ink CartaTM з діагоналлю 7,8 дюймів, роздільною здатністю HD (1404 х 1872 пікселів) і 300 DPI. Чіткий шрифт і контрастна електронна сторінка гарантують легке і приємне читання, без втоми очей. Такий екран дає всі ті відчуття, які ми так цінуємо, читаючи благородну паперову книгу. Разом з тим, цілий набір сучасних функцій рідера дозволяє максимально розширити межі можливого.


Все найкраще в одному

Продуктивний двоядерний процесор (2 × 1 ГГц і 1 ГБ оперативної пам'яті гарантують бездоганно плавне прокручування сторінок, швидку реакцію і стабільну роботу будь-якої програми. З 8 ГБ вбудованої пам'яті і слотом для карт microSD (до 32 ГБ) електронний рідер може зберігати цифрову бібліотеку з більш ніж 2000 книг. Читати їх можна без конвертації в 17 популярних книжкових форматах, як і переглядати будь-які файли в таких графічних форматах: JPEG, BMP, PNG і TIFF.


PocketBook InkPad 3 містить 500 встановлених безкоштовних електронних книг на 10 мовах. Завдяки вбудованому Wi-Fi і простим у використанні сервісами Dropbox, Книги по e-mail і PocketBook Sync користувач може миттєво завантажити будь-який контент, не підключаючи рідер до ПК.

< style="font-size: 1rem;" class="stagb">Отримаєте більше, ніж очікуєте

Технологія SMARTlight пропонує оптимальний варіант інтенсивності і колірної температури освітлення екрану, враховуючи час доби і біоритми людини. PocketBook InkPad 3 дає нову можливість створювати шаблони зміни підсвічування протягом дня. Зручна шкала налаштування відображає 24 години, і дозволяє легко і швидко встановити яскравість і колірну температуру на будь-який час доби, в залежності від особистих уподобань. Користувач може створювати необмежену кількість таких добових шаблонів підсвічування, присвоювати їм імена, і перемикатися з одного варіанта на іншій, у залежності від планів на день.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані