Біговел BabyHit Evoke Зеленый (24800) - AT059636 - купити Каталки в Києві й Україні, доступні ціни на Біговел BabyHit Evoke Зеленый (24800) - AT059636 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Біговел BabyHit Evoke Зеленый (24800)

Біговел BabyHit Evoke Зеленый (24800) - AT059636

Код товару: AT059636
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група від 2 років, Тип беговел, Діаметр коліс 12", Гальмо так, Кількість коліс 2, Матеріал коліс резина,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа с 2 лет
Диаметр колес 12
Материал колес гума
Колір Green
Тип беговел
Виробник BabyHit
Опис

Придбати Біговел BabyHit Evoke Зеленый (24800) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Якщо ваш малюк вже щосили активно діє і йому ніяк не всидіти на місці, але він ще занадто малий для їзди на велосипеді, є прекрасне рішення – беговел. Це справжній велосипед, тільки без педалей. Малюк зможе на ньому кататися, відштовхуючись своїми ніжками від землі. Малюк відчуває себе дорослим і самостійним, а батьки точно знають, що зуміють зупинити малюка, якщо він раптом зверне не туди.

Беговелов є досить багато. Але ми рекомендуємо вам звернути увагу на беговел Evoke, який має стильний дизайн і зручне розташування сидіння.

Що важливо знати про беговел Evoke?

  • Він підійде дитині вже з двох років і прекрасно прослужить до тих пір, поки дитині не виповниться 5 років
  • Висота сидіння регулюється від 38 до 44 см, а це означає, що ви легко зможете вибрати потрібну висоту сидіння для вашого малюка
  • Для того, щоб дитячий беговел був зручним і надійним, передбачені спеціальні підшипники в колесах
  • У цій моделі передбачені міцні колеса з EVA – матеріалу нового покоління, який є надійним і екологічним.

Однозначною перевагою є те, що беговел для малюків має відносно невелику вагу – всього 3,6 кг. Тому не складе великої праці спустити беговел у двір, навіть, якщо мамі нікому допомогти погуляти з дитиною.

Дитячий беговел також є досить компактним. Розмір його транспортної упаковки 660х130х360 мм. Тому він не займе багато місця для зберігання. А також без проблем розміститися в багажнику авто.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані