Оптичний привід DVD±RW LiteOn IHAS324-17 - AT059683 - купити Оптичні приводи в Києві й Україні, доступні ціни на Оптичний привід DVD±RW LiteOn IHAS324-17 - AT059683 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Оптичний привід DVD±RW LiteOn IHAS324-17

Оптичний привід DVD±RW LiteOn IHAS324-17 - AT059683

Код товару: AT059683
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення для комп'ютера, Інтерфейс підключення SATA, Колір чорний, Швидкість DVD (max) 24x, Швидкість CD (max) 48x,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для компьютера
Інтерфейс підключення SATA
Колір Чорний
Скорость DVD (max) 24x
Виробник LiteOn
Опис

Придбати Оптичний привід DVD±RW LiteOn IHAS324-17 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Оптичний привід DVD ± RW LiteOn IHAS324-17 забезпечить можливість читання, записи і перезапису даних на CD і DVD диски будь-яких типів. Підтримує інтерфейс SATA. Дисковод виділяється своїми зручністю і надійністю завдяки високоякісним матеріалам з яких він виконаний.

Особливості: внутрішній оптичний привід DVD RW DL; для настільного комп'ютера; відтворює диски: DVD, CD; записує диски: DVD, CD; інтерфейс SATA.

Оптичний привід - це пристрій для зчитування даних з оптичного носія. До останніх відносяться компакт-диски (CD), DVD, Blu-Ray і міні-диски. Спочатку на світ з'явилися звичайні приводи, які вміли працювати тільки з компакт-дисками стандартного формату. Причому вміли вони тільки зчитувати дані. Запис спочатку була досить складним (технологічно) і дорогим процесом.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані