Монітор Dell P2719H (210-APXF) - AT059981 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Dell P2719H (210-APXF) - AT059981 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор Dell P2719H (210-APXF)

Монітор Dell P2719H (210-APXF) - AT059981

Код товару: AT059981
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Тип матриці IPS, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swivel), USB-концентратор, VESA 0

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI, VGA
Колір серебристый/черный
Тип монитора профессиональный
Особливості Поворот монитора (Swivel), Поворотный экран (Pivot), Регулировка наклона, Регулировка по высоте
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 8мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.311
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 58 Вт
Опис

Придбати Монітор Dell P2719H (210-APXF) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Бренд, на який можна покластися
Будучи найкращим у світі виробником моніторів , компанія Dell пишається своєю непорушною відданістю якості та приділяє пильну увагу проханням та пропозиціям своїх клієнтів.

Перетворіть свій підхід на роботу
Оптимізуйте своє робоче місце за допомогою монітора Dell P2719H (210-APXF) з діагоналлю 27", надтонкими фронтальними панелями, компактною основою та ергономічними функціями.

Працюйте ефективніше
Більше місце для роботи. Завдяки тонкому профілю та компактній основі монітора, площа якого зменшена приблизно на 23% порівняно з моніторами попереднього покоління, можнарозчистити цінне місце на столі.

Створіть простір для ефективної роботи. Конструкція з тристоронньою надтонкою передньою панеллю допомагає насолоджуватися практично безрозривним зображенням на кількох моніторах. А під час роботи на двох моніторах можна підвищити ефективність своєї роботи на 18%.

Більше варіантів для багатозадачної роботи. Працюйте із задоволенням на кількох екранах і використовуйте попередньо визначені шаблони розміщення вікон програм за допомогою функції Easy Arrange програмного забезпечення Dell Display Manager. Швидко розміщуйте та впорядковуйте вікна своїх програм, а також легко продовжуйте роботу з тієї точки, на якій ви зупинилися, за допомогою функції Auto-restore.

Стабільна кольоропередача та насичені кольори. Технологія планарної комутації (IPS)забезпечує широкий кут огляду та яскравість кольорів незалежно від точки спостереження.

Адаптація під ваш стиль роботи
Чистота та відсутність поплутаних кабелів.
Зосередьтеся на роботі, приховавши поплутані кабелі за допомогою удосконаленого кабель-органайзера.

Відсутність шкоди очам. Цей монітор пройшов сертифікацію TUV і оснащений екраном без мерехтіння за допомогою технології ComfortView, що знижує рівень шкідливого синього світіння. Він забезпечує мінімальне навантаження на очі навіть за тривалого перегляду.

Універсальне регулювання для максимальної зручності роботи. Скористайтеся функціями нахилу, повороту у горизонтальній та вертикальній площинах та регулювання висоти для забезпечення комфортної роботи протягом усього дня. Або виберіть найбільш підходяще кріплення або підставку збезліч варіантів, включаючи кріплення VESA для більшої універсальності.

Надійність та відповідальність
Розроблений з урахуванням турботи про довкілля, цей монітор відповідає всім сучасним нормативним вимогам та екологічним стандартам, таким як ENERGY STAR, EPEAT Gold7, TCO Certified Displays 7.0, China Energy-CEC-Display (CECP), WEEE, стандарти ErP (EuP) та Korea E-Standby.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані