Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Black (51092JHQ) - AT060056 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Black (51092JHQ) - AT060056 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Black (51092JHQ)

Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Black (51092JHQ) - AT060056

Код товару: AT060056
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.7", Оперативна пам'ять 2 Gb, Ємність акумулятора 3000 mAh, Вбудована пам'ять 16 Gb, Роздільна здатність екрану 720 x 1440, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Huawei
Диагональ экрана 5.7
Оперативная память 2 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 13 Mpx
Операційна система Android 8.0
Колір Чорний
Кількість ядер 4
Тип дисплея IPS
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 5 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS
Частота процесора 1.4 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики датчик наближення, G-Sensor
Размеры (мм) 152.4 x 73 x 7.8 mm
Вага 150 грамм
Разрешение экрана 720 x 1440
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Black (51092JHQ) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Black має широкий 5.7-дюймовий Full HD + (1440 x 720) дисплей з вражаючою роздільною здатністю з ультрависокою співвідношенням «екран-корпус». Гладке 2.5D скло, яке ідеально гармонує з м'яким матовим корпусом, виділяючи рамку з камерою і спалахом. У смартфоні встановлений чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 425 (MSM8917) з тактовою частотою 1.5 ГГц і графікою Adreno 308. Має 2 ГБ оперативної і 16 ГБ внутрішньої пам'яті на борту з можливістю розширення.

Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Black має 13-мегапіксельну основну камеру з апертурою F2.2 і 5-мегапіксельну фронтальну селф-камеру зі світлодіодним спалахом і функцією Face Unlock. Y6 2018 може похвалитися наявністю потужного динаміка з функціями спільного програвання музики на декількох смартфонах одночасно для отримання більш об'ємного звучання, а також режимом караоке. Ємність акумулятора - 3000 мА * ч. Смартфон підтримує роботу 2 SIM-карт і передачу даних за технологією 4G LTE. Працює смартфон під Android 8.0 Oreo, який прикритий фірмовою оболонкою EMUI 8.0.

У наш час існує досить багато брендів, які у всіх на слуху, але мало хто знає подробиці їхнього сходження на олімп слави. Одним з таких брендів є Huawei. Багатьом споживачам він знаком лише поверхово. Країна виробник Huawei ревно зберігала свої секрети протягом довгих років. До появи у продажу перших смартфонів про цю компанію знали лише фахівці. Сьогодні ж це одна з найбільших телекомпаній, в основі якої лежать власні ідеї, дослідження і розробки. Вона також є однією з найвпливовіших компаній в світі.

Назва бренду Huawei складається з двох частин. Воно має багатозначний сенс. Перша частина Hua переводитися з китайського як «відмінний», «чудовий», але це слово також може означати «Китай» або ж «етнічний китаєць». У свою чергу, частина wei означає «досягнення» або ж «дія, яке до чогось призвело». Якщо ж зібрати сенс цих слів докупи, то ми отримаємо «Відмінна дія», «Велике досягнення», «Китайське досягнення». Кожен з цих смислів по-своєму характеризує не тільки діяльність компанії, але також і її керівника.

З перших днів існування діяльність Хуавей була спрямована на перепродаж комутаторів для телефонів. Почати виробляти і продавати своє господарство було практично неможливо, так як для цього був потрібний величезний капітал, якого у Чженфея не було. На той момент у фірми не було навіть заводів, проте незабаром глава компанії розширив свій бізнес.

Всі гроші, отримані з перепродажів комунікаторів, були спрямовані на власні дослідження і розробки. Незабаром було вирішено зайнятися створенням телекомунікаційних мереж. Компанія перестала займатися перепродажами і стала торгувати вже власним обладнанням. Так, вже до 1990 року у фірми був власний дослідницький центр - досягнення, яким можуть похвалитися далеко не всі відомі бренди.

Історія компанії триває, і, безсумнівно, її чекають нові і нові висоти. Хоча вже зараз Huawei обігнала визнаного лідера ринку Ericsson і стала найбільшою в світі компанією займається телекомунікаціями, а також обслуговує 45 з 50 найбільших операторів зв'язку в світі. Таким чином, Huawei за 30 років свого існування вже показала світу, що і в наш час можна практично з нуля вибудувати компанію, яка зможе зайняти не просто гідне місце в своїй ніші, але і гідне місце в світовій індустрії, якщо вкласти в свою справу самовіддачу , сили і бажання щось зробити.

Хоча азіатам в цьому плані простіше, у них подібні речі в крові, а працювати вони можуть і люблять. Є, звичайно, і безліч інших факторів, але все одно не кожен керівник компанії піде таким шляхом і стане не просто задовольнятися тими непоганими доходами, які він має від перепродажу чужого обладнання, а буде левову частку прибутку вкладати в розробки свого продукту, який, може , ще й не потрібен виявиться нікому. Рен Женфей ризикнув і, як виявилося, не дарма.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані