Сканер штрих-коду NUMA BC-6500BT USB (BC-6500BT) - AT060146 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду NUMA BC-6500BT USB (BC-6500BT) - AT060146 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Сканер штрих-коду NUMA BC-6500BT USB (BC-6500BT)
Сканер штрих-коду NUMA BC-6500BT USB (BC-6500BT)

Сканер штрих-коду NUMA BC-6500BT USB (BC-6500BT) - AT060146

Код товару: AT060146
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип бездротової, Система зчитування фото, Тип підключення бездротової, Інтерфейси підключення USB, Bluetooth, Наявність підставки є, Клас захисту IP41,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NUMA
Тип безпровідне
Швидкість сканування 270 скан/сек
Система зчитування фото
Тип підключення безпровідне
Інтерфейси підключення USB, Bluetooth
Клас захисту IP41
Декодуємі штрих-коди 1D
Беспроводная технология Bluetooth v4.0
Дальность действия 100 м
Разрешающая способность 3 mil
Температура хранения от –40°С до +70°С
Устойчивость к внешним воздействиям выдерживает многократные падения с высоты 1.5 м
Джерело живлення 1200mAH Li-ion
Температура эксплуатации от 0°С до + 40°С
Розміри 158 x 90 x 64 мм
Вага 185 г
Колір Чорний
Опис

Придбати Сканер штрих-коду NUMA BC-6500BT USB (BC-6500BT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сканер штрих-коду NUMA BC-6500BT USB (BC-6500BT)

Бездротовий штрих-код сканер Numa BC-6500BT тайванської компанії NUMA Electronics Inc поєднав у собі неабиякі технічні характеристики та приємну ціну. Numa BC-6500BT укомплектований Bluetooth 4.0., має дуже високу швидкість зчитування — до 270 скан/сек., до того ж посилений акумулятор Polymer 3.7 на 1200 мА·год дає можливість зробити до 50000 зчитувань без підзарядки.

Зчитувач штрих-кодів Numa BC-6500BT призначений для роботи з усіма відомими на сьогоднішній день одновимірними (лінійними) штрих-кодами і знайде своє застосування практично в будь-яких галузях сучасного бізнесу. На окрему увагу заслуговуєпідвищена комфортність використання сканера зчитування штрих-кодів Numa BC-6500BT. Даний пристрій зручно лягає в руку, не викликає передчасної втоми у оператора при інтенсивній роботі зі сканером. Сканер постачається в комплекті з підставкою (кредлом) для заряджання та синхронізації з USB кабелем.
особливості:
Тип елемента, що зчитує: CCD
Можливість декодування: одномірні (лінійні) штрих-коди
Швидкість сканування: 270 скан/с
Максимальна дальність сканування: до 200 мм
Маса: 185 г
Дальність передачі: до 90 м
Інтерфейс підключення: USB HID, USB COM емуляція
Діапазон робочих температур: від 0 до 40 °C
Діапазон температури зберігання: від -40 до 70 °C
Стійкість до падінь: витримує численні падіння на бетон із висоти 1.5 м
Захищеність від довкілля: IP 41

Сканер штрих-кодів - пристрій, який можна помітити практично в будь-якому магазині, супермаркеті та гіпермаркеті, використовується для інвентаризації. Також таке обладнання зчитує основні дані про товар шляхом наведення лазерної частини апарату на штрих-код. Відомості про продукт у лічені секунди з'являються на екрані, інформуючи касира та покупця про назву, вартість, вагу та марку.
Тим самим наявність такої речі у касирів допомагає їм заощадити сили та час на ручному введенні коду. Цей предмет дуже зручний для зчитування кодів у великогабаритних товарів, які складно провести через вбудований у касі сканер. Після виявлення видимих переваг товару відпадає питання для чого він потрібен і чи варто йоговикористовувати продавцям.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані