Проектор BENQ MX825ST (9H.JGF77.13E) - AT060259 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор BENQ MX825ST (9H.JGF77.13E) - AT060259 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Проектор BENQ MX825ST (9H.JGF77.13E)

Проектор BENQ MX825ST (9H.JGF77.13E) - AT060259

Код товару: AT060259
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Роздільна здатність матриці: 1024 x 768. Тип: офісний, для шкіл та ВНЗ. Технологія DLP. Порти та роз'єми: 2 x HDMI, 3 x VGA (D-Sub), 1 x S-Video, 3 x RCA, 2 x 3.5 мм (audio in), 1 x mini-USB, 1 x USB (type A), 1 x LAN, 1 x RS232, 1 x 3.5 мм. Яскравість: 3300 (ANSI lm). Підтримка форматів: 4:3.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Джерело світла прпоектора Лампові
Яскравiсть проектора від 2501 до 4000 (ANSI lm)
Проекційний коефіцієнт Короткофокусні (0,8 м - 1,3 м)
Роздільна здатність матриці XGA (1024 x 768)
Тип офісний, для школ и ВУЗов
Технологія DLP
Яркость 3300 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 2 x HDMI, 1 x S-Video, 3 x RCA, 2 x 3.5 мм (audio in), 1 x
Поддержка форматов 4:3
Контрастность 20 000:1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица XGA
Количество отображаемых цветов 1 млрд
Минимальная диагональ изображения 1.52 м
Максимальная диагональ изображения 3.04 м
Поддерживаемые разрешения до WUXGA (1920 x 1200)
Горизонтальная 15 - 102 кГц
Вертикальная 23 - 120 Гц
Фокусное расстояние 6.9 мм
Строк служби 5000 годин, 15000 економ режим)
Общая мощность звука 10 Вт (1 х 10 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео SECAM, PAL, NTSC, HDTV
Ширина 296 мм
Висота 120 мм
Глибина 239 мм
Уровень шума 33 dB (29 dB эконом режим)
Опис

Придбати Проектор BENQ MX825ST (9H.JGF77.13E) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завжди стабільна робота проектора в складній шкільному середовищі. Нова пилозахисна оптична система
У новій оптичній системі проектора BenQ MX825ST повністю захищений від пилу не тільки оптичний тракт, але і модуль колірного колеса. Це дозволяє проектору надійно працювати в складних умовах шкіл в різних регіонах.

Безмежні можливості навчання з короткофокусним інтерактивним проектором. Велике зображення з невеликої відстані
Завдяки короткофокусній технології показ презентацій відбувається без відволікаючих тіней. Вчителі можуть працювати з аудиторією, знаходячись прямо перед нею, встановивши проектор всього в 0,60 м від екрана.

Яскраве і реалістичне зображення на протязі всього дня. Високий рівень яскравості
Проектор BenQ MX825ST
має яскравість 3300 ANSI лм, що дозволяє проводити презентації у великих приміщеннях при денному освітленні без втрати якості зображення.

Велике зображення
Проектори BenQ
для шкіл і навчальних закладів проектують чіткі і насичені зображення різних розмірів, залежно від потреб і наявності в класах проекційних екранів різної діагоналі, скорочуючи тим самим шкільний бюджет на покупку додаткового проектора для кожної аудиторії. Короткофокусні проектори BenQ для утворення зберігають високу якість зображення при проекції до 120 дюймів.

Чудова якість зображення з технологією DLP. Висока якість зображення, непідвладне часу
Проектори BenQ для шкіл і навчальних закладів здатні підтримувати високу якість зображення впродовж довгого часу, завдяки герметичній конструкції оптичної системи, яка захищає DLP-чіп проектора від деградації зображення із-за попадання пилу.

Високий коефіцієнт піксельного заповнення для чудової якості зображення
DLP проектори BenQ мають високий коефіцієнт піксельного заповнення зображення, який зводить до мінімуму видимість кожного пікселя окремо, усуваючи ефект «москітної сітки», який можна спостерігати в проекторах без технології DLP. Проектори BenQ для шкіл і навчальних закладів забезпечують яскраве, насичене зображення, високу читабельність тексту і точне відображення навіть дрібних деталей замість міжпіксельної решітки.

Контрастне зображення для графіків і таблиць
Проектори BenQ для освіти ідеально підходять для проведення уроків, під час яких потрібно читати текст з екрану, дивитися таблиці, графіки та формули, так як в проекторів BenQ використовується передова технологія DLP. Принцип її роботи полягає в тому, що світло від лампи проходить через колірне колесо, придбаваючи певний колір, який відбивається від мільйонів мікродзеркал, розташованих на DMD-чіпі і потім потрапляє на екран. BenQ DLP проектори забезпечують чудову чіткість зображення, високу читаність тексту і яскраві, реалістичні кольори весь період роботи.

Інтерактивне навчання. Будь-яка поверхня може стати інтерактивною
Технологія PointWrite робить проектори BenQ для освіти універсальним інструментом для спільного навчання завдяки тому, що перетворює в інтерактивну дошку будь-яку поверхню. Технологія PointWrite і програмне забезпечення QWrite, які можуть бути використані разом з новими проекторами BenQ, створюють ідеальні умови для спільного навчання, де викладачі та учні ефективно і з задоволенням опановують новий матеріал.

Подвійний екран з підтримкою мультитач
Завдяки вдосконаленій функції мультитач, яка підтримує роботу пальцями або спеціальними ручками, два проектори BenQ з технологією PointWrite можуть використовуватися разом, зберігаючи інтерактивні функції і створюючи удвічі більше можливостей для сучасного навчання. В режимі QWrite Whiteboard викладачі можуть запускати додатки, дивитися чи коментувати навчальний матеріал відразу на двох робочих екранах.

Зручне інтуїтивне налаштування і автоматичне калібрування
Інтерактивний модуль PointWrite має функцію автоматичного налаштування підключення до USB-порту комп'ютера. Завдяки технології PointWrite проектор готовий до роботи без складних налаштувань і будь-яких додатковий зусиль. Автоматичне калібрування проектора BenQ MX825ST забезпечує точну інтерактивну взаємодію, незалежно від рівня освітлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані