Кабель мережевий OK-Net FTP cat.6 305м (КПВЭ-ВП (250) 4х2х0,54) - AT060361 - купити Кабелі мережеві в Києві й Україні, доступні ціни на Кабель мережевий OK-Net FTP cat.6 305м (КПВЭ-ВП (250) 4х2х0,54) - AT060361 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кабель мережевий OK-Net FTP cat.6 305м (КПВЭ-ВП (250) 4х2х0,54)

Кабель мережевий OK-Net FTP cat.6 305м (КПВЭ-ВП (250) 4х2х0,54) - AT060361

Код товару: AT060361
В наявності
7 770 грн
Короткий опис:
Тип кабелю FTP, Довжина 305 м, Категорія cat 6, Матеріал мідь, Колір білий, Переріз 0.54 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кабеля FTP
Довжина 305 м
Матеріал медь
Колір White
Сечение 0.54 мм
Додатково экранированный
Виробник OK-Net
Опис

Придбати Кабель мережевий OK-Net FTP cat.6 305м (КПВЭ-ВП (250) 4х2х0,54) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мережевий кабель вита пара КПВЕ-ВП є універсальним рішенням, як для домашньої, так і офісної мережі. Кабель cat.6 складається з 4 витих пар, зовні захищених металевим екраном, а також міцною оболонкою PVC. Крім того, вита пара додатково посилена сталевим тросом, який захищає кабель від механічних навантажень і пошкоджень. Основа витої пари – мідна провідникова жила з діаметром розрізу – 0,54 мм. Відмінно працює в мережі з усіма найбільш популярними стандартами передачі даних. Мережевий кабель підлягає внутрішній прокладці. 
Кабель зберігатися в бухті, яка компактно складається в спеціальну коробку. Довжина витої пари – 305 м. Не викликає додаткових складнощів під час прокладання та експлуатації. Одескабель вже давно заслужив репутацію, як виробник якісної і надійної кабельно-провідникової продукції та вже давно є лідером на вітчизняному ринку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані