Кабель телевізійний Ritar 0,81 мм.CU, 64x0.12m CCA экран, + 2*0.5 power, белый PVC (RT-W305-RG59+2x0.5mm) - AT061628 - купити Інші кабелі в Києві й Україні, доступні ціни на Кабель телевізійний Ritar 0,81 мм.CU, 64x0.12m CCA экран, + 2*0.5 power, белый PVC (RT-W305-RG59+2x0.5mm) - AT061628 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар носитель, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам гонки, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить аппарат в нашем магазине, а также детекторы банкнот с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем ознакомиться с кабель телевизора, либо набор инструментов, заказать через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на бесперебойный блок питания, предлагаем вам сделать выбор принтер мфу и заказать с доставкой в Славянске.
  • Быстро и удобно купить виар шлем, обратите внимание на компьютерная, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Кабель телевізійний Ritar 0,81 мм.CU, 64x0.12m CCA экран, + 2*0.5 power, белый PVC (RT-W305-RG59+2x0.5mm)

Кабель телевізійний Ritar 0,81 мм.CU, 64x0.12m CCA экран, + 2*0.5 power, белый PVC (RT-W305-RG59+2x0.5mm) - AT061628

Код товару: AT061628
В наявності
5 260 грн
Короткий опис:
Перетин центрального провідника 0.81 мм, Матеріал центрального провідника мідь, Перетин зовнішнього провідника 64 x 0.12 мм, Матеріал зовнішнього провідника алюміній + мідь, Діелектрик спінений поліетилен, Тип кабеля екранований,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сечение центрального проводника 0.81 мм
Материал центрального проводника медь
Сечение внешнего проводника 64 x 0.12 мм
Материал внешнего проводника алюминий+медь
Диэлектрик вспененный полиэтилен
Тип кабеля экранированный
Метров в бухте 305 м
Колір White
Виробник Ritar
Опис

Придбати Кабель телевізійний Ritar 0,81 мм.CU, 64x0.12m CCA экран, + 2*0.5 power, белый PVC (RT-W305-RG59+2x0.5mm) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кабель телевізійний Ritar 0,81 мм.CU, 64x0.12m CCA екран, + 2 * 0.5 power, білий PVC (RT-W305-RG59 + 2x0.5mm)
Коаксіальний кабель з хвильовим опором 75 Ом для з'єднання ТВ, радіоапаратури, відеоспостереження, а також для кабельного та супутникового телебачення. Центральна жила кабелю зроблена з алюмінію покритої шаром міді (CCA).

Внутрішній діелектрик кабелю зроблений з поліетилену високої щільності (PEEG) спіненого азотом. PEEG зменшує втрати сигналу пов'язані з поляризацією діелектрика, а також знижує загасання ВЧ-сигналу в кабелі. Оболонка кабелю складається з полівінілхлориду (PVC) чорного кольору. Універсальність такого кабелю полягає в одночасній прокладці і відео і харчування від відеокамери до реєстратора. Вам не буде потрібно тягнути два кабелі.


Для підключення відеокамери до харчування можна використовувати кабель типу ПВС 2х0,5, ШВВП 2х0,75, ШВВП 2х1,5. Відео найкраще здійснити коаксіальним кабелем. Також широко використовується кручена пара для прокладки відео від камер. Перевагою використання кручений пари є і можливість підключення одночасно декількох камер до одного кабелю (кручена пара має кілька жив).

Коаксіальний кабель з хвильовим опором 75 Ом для з'єднання ТВ, радіоапаратури, відеоспостереження, а також для кабельного та супутникового телебачення. Центральна жила кабелю зроблена з алюмінію покритої шаром міді (CCA). Внутрішній діелектрик кабелю зроблений з поліетилену високої щільності (PEEG) спіненого азотом. PEEG зменшує втрати сигналу пов'язані з поляризацією діелектрика, а також знижує загасання ВЧ-сигналу в кабелі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані