Зовнішній жорсткий диск 2.5" 1TB ADATA (AHV620S-1TU3-CWH) - AT061630 - купити Зовнішні жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Зовнішній жорсткий диск 2.5" 1TB ADATA (AHV620S-1TU3-CWH) - AT061630 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 1TB ADATA (AHV620S-1TU3-CWH)

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 1TB ADATA (AHV620S-1TU3-CWH) - AT061630

Код товару: AT061630
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм 1 TB, Тип Портативні, Високошвидкісні, Форм-фактор 2.5", Iнтерфейс USB 3.1, Матеріал корпусу пластик, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 1 ТБ
Тип Высокоскоростные, Портативний
Форм-фактор 2.5
Інтерфейс USB 3.1
Матеріал корпусу пластик
Колір Чорний
Лінійка (Серія) HV620S
Вага 152 г
Виробник ADATA
Опис

Придбати Зовнішній жорсткий диск 2.5" 1TB ADATA (AHV620S-1TU3-CWH) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зовнішній жорсткий диск 2.5 "1TB ADATA (AHV620S-1TU3-CWH)
Надпортативний модель HV620S дозволяє вміщати до 1 ТБ зовнішньої пам'яті на диску товщиною всього 11,5 мм. Простий елегантний дзеркальний дизайн чудово доповнює надійний портативний накопичувач, що працює через швидкісний інтерфейс USB 3.1.

Диск HV620S підходить для будь-якого вмісту і сумісний майже з усіма пристроями, він має високотехнологічний дизайн, що дозволяє збільшити об'єм і продуктивність і при цьому скоротити необхідне фізичне простір.

Ще більш тонкий дизайн
У моделі HV620S перевірена продуктивність і надійність існуючих зовнішніх жорстких дисків 2,5 дюйма представлена ??в новому дизайні. При товщині всього 11,5 мм диск виглядає дуже елегантно, є надзвичайно компактним і легко поміщається в дипломат або рюкзак. На діловій зустрічі або в поході на природу диск HV620S не займе багато місця і завжди буде виглядати стильно.

Захист від подряпин
Опуклі кромки по краях накопичувача захищають поверхню від подряпин, коли диск знаходиться в горизонтальному положенні.

Елегантний глянсовий корпус
Витончені контури і гладка светоотражающая поверхню зовнішнього жорсткого диска 2.5 "1TB ADATA (AHV620S-1TU3-CWH) підкреслюють тонкий і елегантний зовнішній вигляд пристрою. Він ідеально підійде всім, хто любить демонструвати імідж професіонала або технічну обізнаність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані