Порт-реплікатор HP USB-C Dock G4 (3FF69AA) - AT062288 - купити Док станції, порт реплікаторы в Києві й Україні, доступні ціни на Порт-реплікатор HP USB-C Dock G4 (3FF69AA) - AT062288 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Порт-реплікатор HP USB-C Dock G4 (3FF69AA)

Порт-реплікатор HP USB-C Dock G4 (3FF69AA) - AT062288

Код товару: AT062288
Немає в наявності
Короткий опис:
Сумісність HP,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність Hewlett-Packard
Виробник Hewlett-Packard
Опис

Придбати Порт-реплікатор HP USB-C Dock G4 (3FF69AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Порт-реплікатор HP USB-C Dock G4 (3FF69AA)

Робота в офісі виходить на новий рівень завдяки док-станції HP USB-C G4, яка забезпечує зарядку, а також підключення до периферійних пристроїв, зовнішнім моніторів [3] і провідної мережі.

Док-станція під'єднується через роз'єм USB-C ™ і дозволяє заряджати пристрій під час роботи, користуватися провідний мережею і підключити один монітор з роздільною здатністю 4K або три монітори WSXGA + 3. Широкий набір інтерфейсів (2 роз'єми DisplayPort ™, 1 роз'єм HDMI, 1 роз'єм RJ-45 і 5 роз'ємів USB) дозволяє підключати різні периферійні пристрої.

Оцініть розширені функції мережевого управління, такі як завантаження PXE, включення по локальній мережі, наскрізна передача MAC-адреси і перевірка справжності 802.1 x. Ці функції працюють коли система включена, знаходиться в сплячому режимі, в режимі глибокого сну або вимкнений.

Оптимальний рівень безпеки завдяки док-станції, яка працює без драйверів і не має внутрішньої флеш-пам'яті і яку можна фізично заблокувати через слот для обраного замка.

Заряджайте всі пристрої HP, будь то знімні пристрої або ноутбуки, за допомогою однієї док-станції з підтримкою шести профілів харчування від 5 до 20 В. Натисніть кнопку живлення на передній панелі док-станції, щоб включити приєднаний ноутбук із закритою кришкою. Річна гарантія забезпечує впевненість в роботі пристрою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані