Комп'ютер HP Envy 27-b112ur (1NG76EA) - AT062659 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP Envy 27-b112ur (1NG76EA) - AT062659 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер HP Envy 27-b112ur (1NG76EA)

Комп'ютер HP Envy 27-b112ur (1NG76EA) - AT062659

Код товару: AT062659
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i7, Модель відеокарти GeForce GTX 950M, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i7
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Кількість ядер 4
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Чіпсет Intel H170
Тип пам'яті DDR 4
Мощность блока питания 180 Вт
Колір Чорний
Тип экрана сенсорное
Максимальна роздільна здатність 3840 x 2160 (UHD 4K)
Вес, кг 11
Опис

Придбати Комп'ютер HP Envy 27-b112ur (1NG76EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP Envy 27-b112ur (1NG76EA)
Моноблок HP Envy ідеально підійде для всієї родини і стане центром тяжіння в вашому домі. Він об'єднує в собі стильний дизайн і високу продуктивність. Цей ПК допоможе впоратися з будь-яким завданням. Вишуканий стиль і виняткова продуктивність моноблока HP ENVY перетворить ваше робоче місце в галерею мистецтва. Пристрій виходить за рамки звичайного комп'ютера для роботи, поєднуючи в собі елегантний сучасний дизайн і неперевершену потужність. З ним ви не зможете залишатися в тіні.

Продуктивність для будь-яких завдань
Пристрій оснащений потужним передовим процесором. Воно підійде для всієї родини, забезпечуючи все необхідне для роботи, ігор, перегляду веб-сторінок і трансляцій.

Неперевершені можливості для розваг
Пориньте у світ розваг завдяки чудовому дисплею UHD IPS, двом переднім динамікам HP і аудіосистеми B & O PLAY. Цей монітор стане важливою частиною вашого будинку. Завдяки стильному і компактному корпусу він займає зовсім небагато місця, а виглядає дуже сучасно.

Windows 10
Будьте впевнені в своїх можливостях - використовуйте поліпшену версію звичної ОС Windows.

Процесор Intel Core 7-го покоління
Це високопродуктивне рішення легко впорається з великою кількістю завдань, покращуючи можливості роботи з ПК і забезпечуючи приголомшливе якість відео.

ОЗУ DDR4
Пам'ять DDR4 - це майбутнє ОЗУ. Вона відрізняється більшою ефективністю, надійністю і швидкістю роботи. Розширення смуги пропускання сприяє збільшенню продуктивності всіх процесів для ефективної роботи в багатозадачному режимі і високій швидкості обробки комп'ютерних ігор.

Неперевершена якість звуку
Комп'ютер HP оснащений аудіосистемою B & O PLAY, яка забезпечує високу якість і реалістичність звучання, а також можливості призначеної для користувача настройки і підтримки фахівців Bang & Olufsen. Завдяки аудіосистеми B & O PLAY в комп'ютері HP ви не просто почуєте музику, ви її відчуєте.

Безліч роз'ємів
Легке підключення до моніторів, принтерів і інших пристроїв.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані