ТВ тюнер World Vision T62N (DVB-T, DVB-T2, DVB-C) (T62N) - AT062849 - купити TV-тюнери в Києві й Україні, доступні ціни на ТВ тюнер World Vision T62N (DVB-T, DVB-T2, DVB-C) (T62N) - AT062849 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Быстро и удобно купить abs пластик, обратите внимание на оперативка компьютера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар консоль игровая, купить с доставкой в Славянск, рекомендуем вам триммер, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с ddr оперативная, либо мат плата, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем заказать проектор в нашем магазине, а также оперативная память ddr с доставкой по Ужгороду.
  • Выгодные цены на плата пк, предлагаем вам сделать выбор машинка швейная и заказать с доставкой в Луцке.
ТВ тюнер World Vision T62N (DVB-T, DVB-T2, DVB-C) (T62N)

ТВ тюнер World Vision T62N (DVB-T, DVB-T2, DVB-C) (T62N) - AT062849

Код товару: AT062849
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Прийом цифрового сигналу, Прийом аналогового сигналу, FM-тюнер немає, Чіпсет GX3235S, Макс. роздільна здатність 1920 x 1080,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Прием цифрового сигнала, Прием аналогового сигнала
Чіпсет GX3235S
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Виробник World Vision
Опис

Придбати ТВ тюнер World Vision T62N (DVB-T, DVB-T2, DVB-C) (T62N) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ТВ тюнер World Vision T62N (DVB-T, DVB-T2, DVB-C) (T62N) - комбінований DVB-T / T2 і DVB-C ресивер для прийому цифрового ефірного сигналу і кабельних телеканалів. World Vision T62N оснащений сучасним високопродуктивним процесором GX3235S і 64 Мб оперативної пам'яттю, що дозволяє перемикати канали і переглядати відеофайли з флеш накопичувача або мережі інтернет з плавним зображенням і без затримки.

Ресивер підтримує аудіо кодек АС3, функції PVR і TimeShift, завдяки чому можна ставити телеефір на паузу або записувати улюблені фільми або телепередачі в автоматичному режимі. Ресивер може підключатися до мережі інтернет через зовнішні USB Wi-Fi адаптери на чіпах Ralink RT5370 і Mediatek MT7601. Це дозволяє переглядати IPTV, відеохостінги YouTube, MeGoGo, RSS Читання, Погода, Gmail і багато іншого. World Vision T62N зроблений в пластиковому корпусі в чорному кольорі.

Модель World Vision T62N базується на сучасному високопродуктивному процесорі GX3235S. Є підтримка аудіо кодека AC3. Індивідуальний підхід в розробці програмного забезпечення World Vision T62N додав: можливість прийому кабельного телебачення в стандарті DVB-C, підтримка бездротових Wi-Fi адаптерів на чіпі Ralink RT5370 і Mediatek MT7601, при підключенні до інтернет, значно розширюються інформаційні та мультимедійні можливості через додатки: Погода , RSS Читання, YouTube, IPTV Local and Cloud, Megogo.

 Корпус пристрою виконаний з пластмаси, на лицьовій панелі розташований чотиризначний світлодіодний дисплей відображає номер активного каналу, правіше USB роз'єм стандарту 2.0, в лівій частині під назвою моделі розташовані кнопки: POWER, MENU, CH +/-. Тильна сторона телеприставки містить всі необхідні виходи для підключення до телевізора: RF IN, RF LOOP, HDMI OUT, AV mini-jack, ще один порт USB стандарту 2.0, роз'єм для підключення зовнішнього блоку живлення 5В / 2A. Телеприставка комплектується універсальним учнем пультом дистанційного керування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані