Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG - AT062858 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG - AT062858 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG

Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG - AT062858

Код товару: AT062858
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми 1 x Audio, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, Спосіб установки вертикальний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AeroCool
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 1 x Audio, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 371 мм
Максимальная высота процессорного кулера 15.5 см
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити, мм 483 x 200 x 441 мм
Вес, кг 5.4
Места для дополнительных вентиляторов Top 1x12 см, Front 3x12 or 2х14 см
Наличие подсветки На передней панели
Опис

Придбати Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG

AeroCool PGS Cylon - найпопулярніша і стильна модель корпусу з підсвічуванням 2018 року. Cylon розроблений і виконаний в кращих традиціях мінімалістичного дизайну - нічого зайвого, лінії чіткі, ліва панель прозора (тонований акрил), тонка лінія RGB підсвічування на передній панелі з чорного пластика не нав'язлива, витончено доповнює його зовнішній вигляд. RGB-підсвічування має 13 режимів роботи - 7 монокольорові і 6 різних режимів мерехтіння. Кожен знайде собі оптимальний колірний режим.

Це корпус для цінителів продуктивності. Шасі підтримує установку процесорних кулерів висотою до 155 мм і відеокарт - до 371 мм. Шасі може прийняти на борт до двох 3.5 "HDD і двох 2.5" HDD / SSD.

Для охолодження виробником передбачена установка до 5 корпусних вентиляторів. Один 120-міліметровий вентилятор для задньої панелі йде в комплекті, передню панель можна доукомплектувати ще трьома 120-міліметровим або двома 140-міліметровими вентиляторами, і верхню - одним 120-міліметровим. Встановлено пилові фільтри - для легкого очищення на передню панель - знімний, на верхню - магнітний пиловий фільтр.

Конструкція Cylon продумана з урахуванням зручності для користувачів. На верхній панелі розташовані всі необхідні роз'єми - картрідер, який підтримує карти SD і microSD, кнопки включення / перезавантаження, аудіовихід і вхід для навушників, порти USB - один USB 3.0 і два USB 2.0. Якщо ви хочете бути модним і є любителем мінімалістичного дизайну - Cylon це кращий варіант. Сучасний дизайн, продуманий функціонал і якість AeroCool, гарантують зручність і естетичне задоволення протягом користування.

Віддані своїй справі засновники компанії Aero Cool невпинно вдосконалюють свої сміливі ідеї та рішення для виробництва ігрових ПК нового покоління. Завдяки креативним ідеям дизайну і гостроті технічної думки конструкторів, ця компанія отримала заслужене визнання в усьому світі.

Багаторічний досвід і якість продукції компанії Aero Cool здобули їй найвищу популярність навіть у найвимогливіших користувачів ринку ігрових систем. На даний момент компанія може запропонувати широкий спектр обладнання високої якості в поєднанні з гнучкою ціновою політикою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані