Комп'ютер Vinga Apache 0000 (A06F4A40H0VN) - AT063058 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Apache 0000 (A06F4A40H0VN) - AT063058 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Vinga Apache 0000 (A06F4A40H0VN)

Комп'ютер Vinga Apache 0000 (A06F4A40H0VN) - AT063058

Код товару: AT063058
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора AMD Athlon, Модель відеокарти Radeon Vega 3, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, Vinga
Вид Класичний
Серия процессора AMD Athlon
Об'єм HDD 500 ГБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Сокет AM4
Чіпсет AMD A320
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Расположение блока питания верхнее
Мощность блока питания 450 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Apache 0000 (A06F4A40H0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Vinga Apache 0000 сконструйований на базі однойменного корпусу. Він виготовлений з міцної листової сталі. У ньому передбачено достатню кількість для розміщення всіх необхідних комплектуючих. А продумана система відведення гарячого повітря забезпечить тривалий час безперебійної роботи всієї системи.

Двоядерний процесор AMD Athlon 200GE, використаний у збірці, має cash-пам'яті третього рівня розміром 4 Мб, а також тактову частоту 3.2 ГГц. Підтримує двоканальні RAM четвертого покоління. Має 5 обчислювальних блоків. У пристрій вбудована відеокарта Radeon Vega 3 Graphics, що використовує технологію віртуалізації AMD VT.

В ПК встановлено материнська плата A320M. На ній є мікросхема Realtek ALC887, завдяки якій комп'ютер цієї збірки здатний подавати 7.1-канальний звуковий сигнал підключені до нього зовнішні динаміки або навушники. Крім того, ця материнська плата підтримує Audio Boost, EZ Debug LED, VR Ready, Guard-Pro, а також Military Class 4.

У конструкції передбачено 2 роз'єми для монтажу RAM. У базову комплектацію входить 1 модуль DDR4 об'ємом 4 ГБ з частотою 2133 МГц. Тим не менш, система залишає широкі можливості для апгрейда, дозволяючи збільшити загальний обсяг оперативної пам'яті до 32 Гб.

Внутрішня пам'ять комп'ютера складена з жорсткого диска HDD об'ємом 500 Гб. Цей тип носіїв є вкрай стійким до втрати даних при скачках напруги. Ось вже десятки років модулі HDD вважаються одними з найнадійніших пристроїв для довготривалого зберігання інформації на сучасному ринку. Диск вмонтований в цю збірку, досить місткий, щоб на нього можна було спокійно перекинути всі важливі файли, які накопичаться у вас протягом декількох років.

Підключення до мереж здійснюється через кабельний інтерфейс LAN з пропускною здатністю 10/100/1000 Мбіт/с. Блок живлення, розташований в нижній частині корпусу, має потужність 400 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані