Комп'ютер Vinga Ark 0041 (S2AJZF7BF0VN) - AT063328 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Ark 0041 (S2AJZF7BF0VN) - AT063328 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Vinga Ark 0041 (S2AJZF7BF0VN)

Комп'ютер Vinga Ark 0041 (S2AJZF7BF0VN) - AT063328

Код товару: AT063328
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i7, Модель відеокарти UHD Graphics 630, GeForce RTX 2080, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 32 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Vinga
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i7
Модель відеокарти GeForce RTX 2080, UHD Graphics 630
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм HDD 4 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Беспроводная связь Bluetooth, Bluetooth 2.1, Bluetooth 2.1+EDR, Bluetooth 3.0, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel Z390
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC1220
Многоканальный звук 7.1
Додатково вікно на бічній панелі, кнопка BIOS FLSAHBACK, кнопка Clear CMOS, рідинне охолодження
Расположение блока питания нижнее
Мощность блока питания 750 Вт
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой, На нижней панели
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Ark 0041 (S2AJZF7BF0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Vinga Ark 0041 сконструйований на базі корпусу Vinga Ark. Коробка виготовлена з зміцненого пластика і сталевих пластин. У ній передбачено 2 зовнішніх відділу, а також 8 розширювальних слотів і 9 внутрішніх малих і середніх відсіків. Одна з бічних панелей виконана з прозорої пластмаси, завдяки чому користувач може подивитися на роботу всіх деталей. Огляд спрощується системою підсвічування, якою обладнані 5 вбудованих охолоджуючих вентиляторів діаметром 120 мм.

Шестиядерний процесор Intel Core i7 8700К, використаний у збірці, має cash-пам'ять третього рівня на 12 Мб, а також тактову частоту 3.7 ГГц, яку можна «розігнати» до 4.7 ГГц, скориставшись можливостями Turbo Boost 2.0. Підтримує двоканальну RAM частотою 2666 МГц, а також пам'ять Intel Optane, TSX-NI і Hyper-Threading Technology. Додатково, крім кулерів, вмонтовані в корпус, система нормалізації температури модулів представлена рідинним охолодженням для процесора.

В Intel Hyper-Threading Technology вбудований відеоадаптер UHD Graphics 630, яка підтримує пам'ять Intel Optane, що працює на технології віртуалізації VT-x і VT-d. Ключовим елементом системи обробки графіки в цьому ПК є дискретна графічна карта GeForce RTX 2080 об'ємом 8 Гб, обладнана системою безперервного охолодження. Вона підтримує DirectX 12, що настроюється підсвічування RGB Mystic Light, Real-Time Ray Tracing і технологію NVIDIA Turing architecture.

У ПК встановлена материнська плата MSI MEG Z390 ACE. Цей пристрій демонструє чудову якість роботи. Воно сумісне з технологіями Lightning Fast Game Experience, а також Audio Boost HD і Mystic Light Infinity. Крім того, дана плата дозволяє встановити одночасно 2 або більше відеокарти-NVIDIA SLI і AMD CrossFire.

У конструкції передбачено 4 роз'єми для установки RAM. У базову комплектацію входить DDR4 32 Гб, але в разі необхідності ви зможете додатково монтувати ще кілька пристроїв, збільшивши тим самим загальний обсяг оперативної пам'яті до 64 Гб.

У ПК вмонтовані жорсткий диск HDD на 4 терабайта і твердотільний накопичувач SSD об'ємом 512 Гб. HDD більш стійкий до втрати даних при скачках напруги. Водночас, SSD-карти економніше витрачають електроенергію, вивільняє до 6% обчислювальних потужностей і досить швидко завантажують операційну систему. Тому в даному випадку менший накопичувач, що має обсяг 512 Гб, краще використовувати для установки ОС. Оскільки в даній моделі є обидва типи пристроїв, ви можете одночасно насолоджуватися перевагами кожного з них.

Підключення до мереж здійснюється через кабельний інтерфейс LAN з пропускною здатністю 10/100/1000 Мбіт/с. Також можна підключатися до Мережі через Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac. Більш того, цей комп'ютер підтримує Bluetooth-з'єднання версій від 2.1 до 5.0, включаючи 2.1+EDR. Блок живлення, розташований в нижній частині корпусу, має потужність 750 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані