Комп'ютер Vinga Gryphon 0045 (S2JJZC7BF0VN) - AT063430 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Gryphon 0045 (S2JJZC7BF0VN) - AT063430 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Vinga Gryphon 0045 (S2JJZC7BF0VN)

Комп'ютер Vinga Gryphon 0045 (S2JJZC7BF0VN) - AT063430

Код товару: AT063430
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i7, Модель відеокарти UHD Graphics 630, GeForce RTX 2080, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 32 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Vinga
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i7
Модель відеокарти GeForce RTX 2080, UHD Graphics 630
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм HDD 4 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel Z390
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Многоканальный звук 7.1
Додатково вікно на бічній панелі, рідинне охолодження
Расположение блока питания нижнее
Мощность блока питания 700 Вт
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Gryphon 0045 (S2JJZC7BF0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Системний блок цього комп'ютера зібраний в корпусі Vinga Gryphon, виконаному з матеріалів підвищеної міцності. Він дозволяє сконструювати досить потужний і при цьому яскравий ігровий ПК. Конструкція зібрана з корозієстійкого листового металу і прозорого ударостійкого пластику. Вбудовані вентилятори оснащені системою підсвічування. При цьому вони не тільки дуже красиво виглядають, але і ефективно виштовхують з корпусу нагріте повітря, тим самим помітно продовжуючи термін безаварійної роботи всіх пристроїв.

У збірці використаний процесор Intel Core i7 8700K з 6 ядрами Coffee Lake і тактовою частотою 3.7 ГГц. Кеш-пам'ять 3 рівня в цій моделі становить 12 МБ. Частота системної шини 8 ГТ/с. Підтримує оперативну пам'ять DDR4-2666 об'ємом до 64 Гб. Для процесора передбачено рідинне охолодження.

В комп'ютері є 2 графічних адаптера. Одна карта — UHD Graphics 630. Вона інтегрована в процесор і підтримує пам'ять Intel Optane. Створена на базі технологій Turbo Boost 2.0, а також TSX-NI і Hyper-Threading Technology. Другий відеоадаптер — дискретний GeForce RTX 2080 з об'ємом пам'яті 8 Гб і активною системою охолодження. Модель оснащена підсвічуванням RGB і підтримує технології Real-Time Ray Tracing, а також Turing architecture від NVIDIA.

Встановлена материнська плата — GAMING PRO CARBON, має чіпсет Intel Z370. Охолодження моста і VRM в моделі здійснюється радіатором. Пристрій подає багатоканальний звук 7.1 через вбудовану схему Realtek ALC1220. Також плата підтримує технології Mystic Light, індикатор EZ Debug LED, AUDIO BOOST 4 with NAHIMIC і системою Lightning Fast Game experience.

Об'єм встановленої оперативної пам'яті — 32 Гб. Скориставшись додатковими вільними слотами можна збільшити цей параметр до 64 Гб. Тип використовуваної RAM-DDR4 з частотою 2666 МГц. Модуль розроблений спеціально для геймерських ПК, тому ефективно забезпечує плавний ігровий процес і відсутність осідань.

Внутрішня пам'ять комп'ютера сформована з HDD на 4 Тб і SSD об'ємом 512 Гб. Кожен з цих накопичувачів має свої переваги, тому використовувати одночасно обидва — оптимальне рішення. Плюси SSD полягають в низькому тепловиділенні і економному споживанні живлення. А жорсткий диск (HDD) зазвичай володіє значно більшою ємністю, кращою захищеністю від стрибків напруги і тому є трохи більш надійним варіантом для довгострокового зберігання даних.

Підключення до локальної або глобальної мережі здійснюється через інтерфейс з пропускною здатністю 10/100/1000 Мбіт/с. Блок живлення потужністю 750 Вт розташований в нижньому сегменті корпусу. Комп'ютер Vinga-вибір справжнього геймера.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані