Мобільний телефон Apple iPhone XS 64Gb Silver (MT9F2FS/A/MT9F2RM/A) - AT063531 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Apple iPhone XS 64Gb Silver (MT9F2FS/A/MT9F2RM/A) - AT063531 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Apple iPhone XS 64Gb Silver (MT9F2FS/A/MT9F2RM/A)

Мобільний телефон Apple iPhone XS 64Gb Silver (MT9F2FS/A/MT9F2RM/A) - AT063531

Код товару: AT063531
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.8", Оперативна пам'ять 4 Gb, Вбудована пам'ять 64 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 1 SIM, Бездротові підключення Bluetooth, WI-FI, NFC,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Диагональ экрана 5.8
Оперативная память 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 12 + 12 Mpx
Операційна система iOS
Колір Сірий
Тип дисплея Super AMOLED
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 7 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, QZSS, Galileo
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Apple A12 Bionic
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення Lightning
Особливості 3D Touch, защищенное стекло от царапин, IP68 certified, True-tone display, Qi wireless charging, oleophobic coating, HDR, Face I
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, барометр, G-sensor
Матеріал корпусу стекло, металл
Размеры (мм) 143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Вага 177 г
Разрешение экрана 1125 x 2436
Опис

Придбати Мобільний телефон Apple iPhone XS 64Gb Silver (MT9F2FS/A/MT9F2RM/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

SuperRetina OLED-дисплей

Super Retina-дисплей з діагоналлю 5,8 дюймів виконаний за технологією OLED, підтримує дозвіл 2436 × 1125 точок і має щільність пікселів 458 ppi. Завдяки відсутності рамок, дисплей, що займає практично всю передню панель і створює ілюзію безмежності. Удосконалена технологія True Tone відповідає за відмінну передачу кольору при будь-якому освітленні. Занурення в перегляд фільмів зі спецефектами і геймплей в улюблених іграх стає ще більш реалістичним.

Оптимальний формат. Бездоганний вигляд

Приголомшливий безрамковий дисплей обрамлений корпусом, виконаним з металу і самого міцного скла, який коли-небудь застосовувався в смартфонах. Золоте напилення на металі корпусу, нанесене на атомному рівні, робить iPhone XS ще більш привабливим і ще більш унікальним.

Процесор A12 Bionic

Компанія Apple оснастила iPhone XS першим 8-ядерним чіпом для смартфонів, виконаним за 7-нм техпроцесу. Продуктивність A12 Bionic дозволяє обробляти до 5 млрд процесів в секунду. З ним ресурсомісткі програми, програми та ігри завжди будуть працювати без жодної затримки.

Ще більш потужний і ефективний

Новий вдосконалений чіпсет відповідає не тільки за швидкодію, але і за енергоефективність. Збалансована програмна і апаратна частина дає можливість заряджати iPhone XS ще рідше і при цьому не знижувати інтенсивність його використання. Не відмовляйте собі в задоволенні пройти кілька нових рівнів, навіть якщо заряд смартфона низький.

Тільки кращі фото. При будь-якому освітленні

Камера iPhone XS має два модулі по 12 МП – ширококутний з діафрагмою f/1.8 і телеоб'єктив з апертурою f/1.8 і 2-кратним оптичним зумом. Вперше в смартфоні реалізована можливість програмної зміни апертури, яку можна змінювати в діапазоні від ?/1,4 до f/16, а також поліпшений найпопулярніший серед користувачів соціальних мереж параметр – ефект боке.

Досконала камера

Тандем з двох сенсорів дозволяє камері захоплювати більше світла, що дозволить робити бездоганні знімки навіть в умовах слабкого освітлення. Функція SmartHDR дає можливість робити фотографії в русі максимально чіткими. Запис відео у форматі 4K, запис стереозвуку і можливість сповільненої зйомки виводить мобільні відео на принципово новий рівень.

Face ID

На зміну TouchID прийшла більш досконала і більш захищена технологія Face ID. Нова система аутентифікації – це те, що дозволить забути про необхідність пам'ятати паролі або мати завжди сухі руки для сканера відбитків пальців. Лише один погляд на телефон – смартфон готовий до нових завдань.

Забудьте про нескінченні паролі

Продумана програмна частина «дізнається» вас за будь-яких обставин, навіть якщо ви змінили зачіску або одягли окуляри. І тепер вона працює швидше. Розблокувати телефон, идентифицируйтесь в улюблених додатках і здійснюйте платежі просто глянувши на свій смартфон.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані