Мобільний телефон Huawei P Smart Plus Iris Purple (51092TFD) - AT063695 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Huawei P Smart Plus Iris Purple (51092TFD) - AT063695 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мобільний телефон Huawei P Smart Plus Iris Purple (51092TFD)

Мобільний телефон Huawei P Smart Plus Iris Purple (51092TFD) - AT063695

Код товару: AT063695
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 6.3", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 3340 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Huawei
Оперативная память 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 16 + 2 Mpx
Операційна система Android 8.0
Колір Purple
Тип дисплея LTPS IPS
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 24 + 2 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS
Частота процесора 2.2 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор HiSilicon Kirin 710
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Особливості Face unlock, 3D Qmoji
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, G-sensor
Матеріал корпусу стекло, металл
Размеры (мм) 157.6x75.2x7.6 mm
Вага 169 г
Разрешение экрана 1080 x 2340
Емкость аккумулятора 3340 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Huawei P Smart Plus Iris Purple (51092TFD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Huawei P Smart Plus 

Інновації сучасного стилю життя. Відчуйте переваги бездоганного дизайну і безмежні можливості фірмових інновацій нового Huawei P Smart Plus. Розкрийте весь потенціал захоплюючого контенту на 6.3-дюймовим дисплеї. Швидко справляйтеся з будь-якими завданнями і займайтеся творчістю без будь-яких зволікань завдяки 8-ядерного процесора. Подвійна основна камера дозволить робити яскраві знімки і записувати оригінальні ролики в Full HD.

Інновації сучасного стилю життя. Відчуйте переваги бездоганного дизайну і безмежні можливості фірмових інновацій нового Huawei P Smart Plus. Розкрийте весь потенціал захоплюючого контенту на 6.3-дюймовим дисплеї. Швидко справляйтеся з будь-якими завданнями і займайтеся творчістю без будь-яких зволікань завдяки 8-ядерного процесора. Подвійна основна камера дозволить робити яскраві знімки і записувати оригінальні ролики в Full HD. Huawei P Smart - стиль і потужність в одному рішенні.

Фантастичні кути огляду. Надійна хватка. HUAWEI FullView разючий. Екран діагоналлю 6.3 дюймів, захищений скляною 2.5D поверхнею, передає неймовірно реалістичні кольори. І головне: більший екран - не означає більший смартфон. Тонкий і легкий, HUAWEI P Smart Plus лежить у вашій руці абсолютно невимушено. Розділений екран. Тепер розумніший. За допомогою одного тільки жесту ви зможете користуватися двома програмами одночасно. Транслюйте відео і не пропустіть важливі повідомлення. Більше це не проблема.

Подвійна камера. Приголомшливі знімки. З подвійною камерою, яка має високу роздільну здатність 24 Мп + 2 Мп, ви отримаєте найкращі фото, одним лише натисненням кнопки. Великі лінзи захоплюють ще більше світла для яскравих і реалістичних фотографій, в той час як подвійна камера гарантує ідеальну глибину різкості з ефектом Боке. Розумна краса. Ідеальний портрет. Завдяки Face Beauty алгоритмам, фронтальна камера розпізнає особливості особи і обробляє все автоматично так, що ви завжди виглядаєте чудово. На кожному знімку.

Вільні руки. Прості Селфі. Ще ніколи не було так просто зафіксувати важливий момент. Функція розумних жестів HUAWEI P Smart Plus подбає про те, щоб ви завжди могли зробити ідеальний знімок, в будь-яких умовах. Діліться швидше. З функцією HUAWEI Share ви можете моментально передавати дані між окремими HUAWEI-пристроями. Без Інтернету і будь-яких інших приготувань. Неймовірно швидко, неймовірно просто.

Подвійне Bluetooth-підключення. HUAWEI P Smart Plus працює одночасно з двома аудіо-пристроями по Bluetooth. Так ви зможете підключити телефон до аудіосистеми вашого автомобіля і одночасно приймати дзвінки на Bluetooth-гарнітуру. Інтуїтивний і чуйний досвід використання. 64 ГБ внутрішньої пам'яті (розгортаються microSD-картою до 256 ГБ) і поліпшена система зберігання даних дозволять вам не турбуватися про те, чи вистачить пам'яті в HUAWEI P Smart Plus для вашої улюбленої музики, фотографій і відео.

Продумана елегантність. Пристрій оснастили 6.3-дюймовим IPS-дисплеєм, що займає 76.1% поверхні лицьової частини. Завдяки мінімальним рамкам і співвідношенню сторін 18: 9 смартфон не тільки стильно виглядає, але і дозволяє повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Корпус з легкого і міцного алюмінію, закруглені кути і сверхточная шліфування кожного елемента - новинка виглядає елегантно і лаконічно. На задній панелі розташований точний і швидкий сканер відбитку пальців.

На повній швидкості. Huawei P Smart Plus повністю готовий до будь-яких випробувань - від веб-серфінгу і спілкування з друзями в соціальних мережах до професійних програм і ресурсномістких ігор. Неймовірну швидкість роботи забезпечує 8-ядерний чіп Kirin 710 і 4 Гб оперативної пам'яті. Миттєво перемикайтеся між завданнями, займайтеся творчістю - цей смартфон з легкістю впорається з будь-якими труднощами. Пристрій працює під управлінням оболонки Huawei на базі Android 8.1 - ви отримуєте новітні функції і високу безпеку.

Вражаюча автономність. Завдяки акумулятору ємністю 3340 мАг ви зможете залишатися весь день на зв'язку навіть в інтенсивному режимі використання смартфона. Енергоефективний чіп і оптимізована операційна система забезпечать максимально довгу роботу без підзарядок. У складних завданнях пристрій задіює 4 потужних ядра з частотою 2.2 ГГц, а в простих і повсякденних - 4 ядра з мінімальним споживанням енергії. Huawei - продумані технології для сучасного життя.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані