Ніж Ruike LD32-B - AT063724 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ruike LD32-B - AT063724 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на многофункциональный инструмент, предлагаем вам сделать выбор пк корпус и заказать с доставкой в Каменец-Подольском.
  • Предлагаем ознакомиться с подлинности купюр, либо фитнес трекер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар компьютерная клавиатура, купить с доставкой в Луцк, рекомендуем вам ноутбука, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить озу, обратите внимание на акб ибп, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить духовый шкаф в нашем магазине, а также флеш карты памяти с доставкой по Житомиру.
Ніж Ruike LD32-B

Ніж Ruike LD32-B - AT063724

Код товару: AT063724
В наявності
2 150 грн
Короткий опис:
Довжина клинка 85 мм, Матеріал клинка нержавіюча сталь, Вага 164 г, Загальна довжина 199 мм, Товщина клинка 3 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 85 мм
Материал клинка нержавіюча сталь
Общая длина 199 мм
Толщина клинка 3 мм
Материал рукояти G10
Замок Liner Lock
Виробник Ruike
Вага 164 г
Опис

Придбати Ніж Ruike LD32-B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Ruike Trekker LD32 виглядає просто відмінно: у нього не дуже химерний, але при цьому стильний дизайн. А його практичність просто вражає: в такому невеликому ножі помістилося аж 13 різних за функціями інструментів. Серед них пила по дереву, кілька отворів для очищення проводів від ізоляції, дві викрутки, відкривачка, штопор, колечко на ключі і склобій. Крім того, всередині ножа розміщується повністю знімний пінцет.

Всі інструменти і основне лезо виготовлені зі сталі 12C27. Це високоякісний метал, який був розроблений в Швеції спеціально для ручних ножів і конькових лез. Щільна структура і збалансований склад дозволили даній нержавіючої сталі отримати високу твердість і міцність одночасно. У відкритому положенні він утримується замком типу Liner. Слід зазначити, що на клинку розташовані двосторонні шпеньки, а тому відкривати ніж можна як лівою, так і правою рукою.

Рукоятка виготовлена з G10 – це високоякісний і надійний композит. Будьте впевнені, що ручка не потьмяніє і не змінить своїх властивостей з часом. Крім того, у рукояті текстурована поверхня, а тому Ruike LD32 не вислизне навіть з вологої руки. Збоку розміщується притискна кліпса, яка дозволяє переносити інструмент особливо зручно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані