Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3161 10.1" 1/8GB 3G Black (PMT3161_3G_С_CIS) - AT064234 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3161 10.1" 1/8GB 3G Black (PMT3161_3G_С_CIS) - AT064234 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3161 10.1" 1/8GB 3G Black (PMT3161_3G_С_CIS)

Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3161 10.1" 1/8GB 3G Black (PMT3161_3G_С_CIS) - AT064234

Код товару: AT064234
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.1", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 8 ГБ, Операційна система Android 7.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PRESTIGIO
Діагональ дисплея 10
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android 7.0
Тип матриці IPS
Процесор Quad Core
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Чорний
Частота процесора 1.3 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково G-Sensor
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 5000 mAh
Опис

Придбати Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3161 10.1" 1/8GB 3G Black (PMT3161_3G_С_CIS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3161 10.1" 1/8GB 3G Black ідеально підходить як для дорослих, так і для дітей. На широкому 10,1-дюймовому екрані чудово дивитися фільми, слухати музику, насолоджуватися аудіокнигами, вчитися та грати. Високоякісний екран працює на матриці IPS, яка зручна для очей. Пристрій має довготривалу батарею, що забезпечує високу автономність. Цей планшет достатньо портативний та допоможе розважити дітей у дорозі.

Якісний екран. Весь вміст виглядає настільки реально, що герої ігор і кіно буквально оживають. 10,1-дюймовий екран IPS точно відображає кольори як на яскравому сонячному світлі, так і в приміщенні. Також, завдяки роздільній здатності 1280x800, зображення є чітким і не має видимих пікселів.

Чудова продуктивність. Prestigio Wize 3161 3G відповідає всім завданням. Чотирьохядерний процесор працює на частоті 1,3 ГГц. 

Стильний дизайн. Пристрій розроблений таким чином, що його зручно використовувати. Корпус міцний з м'яким сенсорним пластиком, завдяки чому його просто утримувати. Добре продуманий дизайн знижує ризик того, що планшет вислизне з ваших рук і впаде на підлогу. Крім того, пристрій завжди виглядає акуратно завдяки практичному чорному кольору.

Автономність. Wize 3161 3G незамінний під час будь-якої подорожі. Літій-полімерний акумулятор потужністю 5000 мАг буде працювати тривалий час без підзарядки, а режим інтелектуального енергозбереження Doze допоможе зберегти енергію. Конкурентна ціна. Планшет Prestigio Wize 3161 3G - це недорогий пристрій, який стане бажаним подарунком. Це чудовий вибір, щоб порадувати свою дитину новим, корисним та сучасним пристроєм.

Prestigio - міжнародний бренд корпорації ASBIS. Її головний офіс розташований на Кіпрі, інженерно-виробничі центри - в Кореї, Тайвані, Росії, а дизайнерські бюро - на Кіпрі, в Чехії, Китаї. Понад 15 років компанія пропонує споживачам електроніку для бізнесу, домашнього користування і освіти, і з продукцією Prestigio добре знайомі вже в 75 країнах.

Початкова продуктова лінійка, представлена ??ноутбуками, ЖК дисплеями, поступово поповнювалася планшетника, смартфонами, стильними накопичувачами, автомобільними навігаторами. Так, в 2011 р бренд вийшов в Росії на першу позицію по реалізації автонавігаторів. Гаджети Prestigio купують успішно не тільки в Росії, наприклад, в ОАЕ попит на продукцію є серед всіх сегментів покупців.

Сучасний Prestigio - це: смартфони та планшети на базі Android і Windows, ноутбуки і периферії для ПК, відеореєстратори і навігаційні системи, інтерактивні дисплеї і електронні книги, накопичувачі і комп'ютерні аксесуари; європейські сертифікати відповідності продуктів, що випускаються (CE power and RF, IEC 62.133, досвід WiFi / BT and GCF сертифікації продукту); міжнародні сертифікати якості ISO 9001, ISO 14001; сертифікація Google, інтегрування оновлень операційних систем і системи безпеки; багатоступінчастий контроль якості до стандартів від R & D.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані