Корпус NZXT H400 White Black (CA-H400B-W1) - AT064249 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус NZXT H400 White Black (CA-H400B-W1) - AT064249 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Корпус NZXT H400 White Black (CA-H400B-W1)

Корпус NZXT H400 White Black (CA-H400B-W1) - AT064249

Код товару: AT064249
Немає в наявності
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, Особливості отвори для укладання кабелів, вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми Audio, 2 x USB 3.1, Спосіб установки вертикальний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NZXT
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX
Особливості отверстия для укладки кабелей, окно на боковой панели
Наличие блока питания без блока питания
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы Audio, 2 x USB 3.1
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 2.5 4
Количество слотов расширения 4
Количество и размер установленных вентиляторов 3 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 411 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16.4 см
Матеріал корпусу пластик, металл
Вес, кг 7.6
Места для дополнительных вентиляторов Top 2x12/14 см, Front 2x12/14 см, Back 1x12 см
Опис

Придбати Корпус NZXT H400 White Black (CA-H400B-W1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

В кожному комп'ютері досить значною деталлю є його корпус.
Це своєрідна несуча конструкція, або шасі, де закріплюють всі компоненти ПК.
Також, корпус захищає елементи комп'ютера від зовнішніх пошкоджень, підтримує у всіх системах відповідний температурний режим.
Не останнє місце займає і зовнішній вигляд корпусу – від цього залежить, наскільки вдало комп'ютер увіллється в загальний дизайн приміщення.
Це призвело до того, що під час вибору корпусу для комп'ютера до нього пред'являються як функціональні, так і естетичні вимоги.

У корпусі NZXT H400 відображено бачення NZXT на сучасний ПК, в якому спрощена установка водяного охолодження, забезпечена інтуїтивно зрозуміла система прокладки кабелів і є знімний лоток для диска SSD.
Панель із загартованого скла і фірмовий кожух джерела живлення для демонстрації стильного зовнішнього вигляду складання.

Приємний процес складання для всіх
Прокладка кабелів часто може займати більше часу, ніж процес складання. Був розроблений новий комплект прокладки кабелів з попередньо встановленими каналами і стяжками на задній стороні материнської плати для інтуїтивно зрозумілої і зручної прокладки проводів. Удосконалена фірмова кабельна панель, щоб ви могли налаштовувати її на свій розсуд. Конструкція серії H400 зробить складання ПК таким же приємним процесом, як сам процес гри на комп'ютері.

Оптимізація Системи Охолодження
Спрощена установка водяного охолодження: передній двосторонній вбудований кронштейн пристрою призначений для радіаторів розміром до 280 мм, а вбудований кронштейн резервуара — для систем з нестандартними замкнутими системами. Наявність трьох вентиляторів Aer F 120 мм забезпечує оптимальний обдув. Повітрозабірники передньої панелі і блоки живлення оснащені фільтрами, щоб уникнути забруднення системи.

Сучасні Системи Зберігання
Завдяки одному знімному лотку для дисків SSD з форм-фактором 2.5", розташованому на кожусі джерела живлення, установка системи зберігання виконується просто і швидко. Також є два сталевих лотка за материнською платою з додатковим кріпленням 3.5" під кожухом. Такий варіант розміщення пристроїв зберігання дозволяє оптимізувати повітряний потік і раціонально використовувати внутрішній простір для складання акуратних систем.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані