Планшет Lenovo Tab 3 Plus X70L 10" LTE 2/16G Slate Black (ZA0Y0168UA) - AT064264 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Lenovo Tab 3 Plus X70L 10" LTE 2/16G Slate Black (ZA0Y0168UA) - AT064264 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Планшет Lenovo Tab 3 Plus X70L 10" LTE 2/16G Slate Black (ZA0Y0168UA)

Планшет Lenovo Tab 3 Plus X70L 10" LTE 2/16G Slate Black (ZA0Y0168UA) - AT064264

Код товару: AT064264
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип Продуктивні, з 3G/4G-модемом, Планшети на Android, Роздільна здатність 1920 х 1200, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Android 6.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип Производительные, с 3G/4G-модемом, Планшеты на Android
Роздільна здатність WUXGA (1920x1200)
Бездротові можливості NFC, Wi-Fi, Bluetooth, 4G, 3G
Операційна система Android
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8735
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Чорний
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Тилова камера 8 Mpx
Фронтальна камера 5 Mpx
Додатково G-Sensor, FM-радио
Вага (г) 510
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 7000 mAh
Опис

Придбати Планшет Lenovo Tab 3 Plus X70L 10" LTE 2/16G Slate Black (ZA0Y0168UA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет Lenovo Tab 3 Plus X70L 10 "LTE 2 / 16G Slate Black (ZA0Y0168UA)
Просунута «начинка», добротний дизайн. Планшет Lenovo TAB 3 Plus (X70L) - це стильний, мобільний пристрій з оптимальним набором технічних характеристик. Він буде надійним супутником в світі розваг і вірним помічником в навчанні.


Екран - провідник в світ технологій
Ємнісний Multi-Touch дисплей з IPS-матрицею і Full HD дозволом (1920 х 1200) характеризується широкими кутами огляду (178 градусів) і високою якістю зображення. Збалансовані яскравість і контрастність, прекрасна передача кольору сенсорного екрану роблять взаємодію з пристроєм комфортним. Lenovo TAB3 Plus оснащений захисним склом Gorilla Glass 3, яке збереже дисплей від пошкоджень і подряпин. Широкі рамки дозволяють впевнено тримати планшет в руках, не зачіпаючи сенсор.

Продуктивність: рівень - чотири ядра
Гаджет оснащений 4-ядерним процесором MediaTek MT8161 з тактовою частотою 1,3 ГГц і оперативною пам'яттю об'ємом 2 ГБ. Android 6.0 повноцінно взаємодіє з цими ресурсами, ніяких «лагів» інтерфейсу і проблем з мультизадачність. Планшет Lenovo TAB3 Plus (X70L) оснащений 16 ГБ вбудованої пам'яті. Якщо місця для зберігання недостатньо, його завжди можна розширити на 64 ГБ за допомогою карти пам'яті microSD.

Якісні фото і аудіо з ефектом присутності
Для фотографування в твоєму розпорядженні дві камери - основна на 8 МП з автофокусом і фронтальна на 5 МП. Лови миті, наповнюй своє життя яскравими фото і відео! Наявність двох динаміків з підтримкою Dolby Atmos гарантують ефект присутності під час перегляду мультимедійного контенту.

Чи не втрачайся, залишайся на зв'язку
За рахунок акумулятора ємністю 7000 мАг TAB3 Plus (X70L) може працювати автономно до дванадцяти годин! Підтримка різних стандартів зв'язку Wi-Fi, 3G і LTE забезпечить безперебійний доступ до інтернету. Також гаджет обладнаний модулем Bluetooth 4.0, навігаційними системами GPS, A-GPS і ГЛОНАСС: прокладений за допомогою планшета маршрут буде правильним і оптимальним, головне використовувати свіжі карти.

Датчик Холла та інші фішки
Наявністю в планшеті акселерометра вже нікого не здивуєш, але ось датчиком Холла може похвалитися далеко не кожен планшет. Основне завдання сенсора Холла - визначати, відкритий або закритий чохол типу Smart Cover. Використовувати таким чином аксесуари буде набагато простіше і зручніше. Тонкий (товщина - менше 9 мм) і легкий девайс поєднав в собі добротний дизайн і просунуту «начинку». Працювати, грати, дивитися відео, слухати музику - з Lenovo все це доступно і цікаво!


Аудіо з ефектом присутності
Звукова панель з декількома динаміками і підтримкою стандарту Dolby Atmos Cinematic Moving Audio забезпечує чудовий, об'ємний звук, що занурює вас в гущу подій. Якщо додати сюди Full HD дисплей, то планшет Tab 3 Plus X70F перетворюється в ідеальний пристрій для ігор і мультимедійних розваг.


Потужний процесор
Планшет Lenovo Tab 3 Plus X70F відрізняється високою продуктивністю завдяки потужному чотирьохядерному процесору.

Тривалий час роботи від акумулятора
Акумулятор гарантує до 12 годин безперервного використання. Ви можете працювати на планшеті протягом всього дня без підзарядки.

Додатки преміум-класу
Розроблені Lenovo додатки преміум-класу допоможуть вам отримати максимальну віддачу від вашого планшета. Ви зможете обмінюватися файлами з друзями, захистити пристрій, прискорити його роботу, синхронізувати контакти і робити багато чого іншого.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані