Пристрій безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 TGB (10122099) - AT064279 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 TGB (10122099) - AT064279 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пристрій безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 TGB (10122099)

Пристрій безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 TGB (10122099) - AT064279

Код товару: AT064279
В наявності
23 480 грн
Акція: Кешбек 200 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 200 грн
Короткий опис:

Потужність, Вт 1800 Вт, Клас товару для домашніх ПК, Форма вихідної току синусоїда, Кількість розеток 4, Потужність, ВА 2000 В*А, Кількість АКБ 4,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PowerWalker
Діапазон потужності, Вт от 1501 до 2000
Тип архитектуры непрерывного действия (online)
Клас товару (ДБЖ) для домашніх ПК, для рабочих станций
Форма вихідного струму правильна синусоїда
Інтерфейс підключення (ДБЖ) RS-232, SmartSlot, USB
Вбудована батарея 12V / 9 AH x 4
Аккумуляторная батарея встроенная
Кількість АКБ 4
Тип исполнения Класичний
Вхідна напруга 176-300 В
Кількість розеток 4
Размер, мм (ШхГхВ) 190 x 328 x 399 мм
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 TGB (10122099) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Джерело безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 TGB (10122099)

Серія ДБЖ VFI забезпечує захист живлення систем з істинним безперервним подвійним перетворенням для серверів, мереж телефонії і передачі даних, медичного обладнання та промислових систем.

Конструкція джерела безперебійного живлення серії VFI дозволяє розміщувати їх як звичайним способом - горизонтально чи вертикально, так і змонтувавши в серверну стійку за допомогою додаткового комплекту Rack Kit. Пристрої даної серії обладнані автоматичним регулюванням вихідного рівня (AVR) з компенсацією зниженої та підвищеної напруги, завдяки чому забезпечують стабільну вихідну напругу, навіть якщо напруга на вході змінюється в широкому діапазоні.

Пристрої серії VFI оснащені графічним LCD-дисплеєм, вбудованим в передню панель ДБЖ. На дисплеї в реальному часі відображається детальна інформація про стан системи, а також значення ключових параметрів. Крім дисплея на передній панелі розташовані навігаційні клавіші, які спрощують і прискорюють настройку ДБЖ.

ДБЖ серії VFI поставляються зі спеціалізованим ПО WinPower, яке призначене для управління безпечним завершенням роботи системи в разі порушення мережевого електропостачання. Крім того, це ПЗ пропонує функції віддаленого моніторингу, повідомлення про стан системи, а також доступ до журналів подій і станів ДБЖ. ПО доступний у версіях для Windows, Mac, Linux і Unix. Особливості: можна підключати зовнішні акумуляторні блоки.

PowerWalker - німецька торгова марка, яка є частиною концерну BlueWalker. Вона досить молода, була заснована в 2004 році в місті Нойс. Головна продукція торгової марки - стабілізатори напруги, джерела безперебійного живлення, інвертори. Всі пристрої проходять чотириступінчасту перевірку: спочатку на виробництві, далі на етапі складання, на пост виробничому етапі і при виведенні товару на ринок. За більш ніж десятиліття успішної роботи компанія зуміла налагодити велику дилерську мережу в ЄС.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані