Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro - AT959567 - купити Дорожні сумки в Києві й Україні, доступні ціни на Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro - AT959567 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro
Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro
Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro
Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro
Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro
Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro
Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro

Сумка-візок Rolser Com Tweed 8_53 Negro - AT959567

Код товару: AT959567
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм - 53 л, 50 кг, матеріал - поліестер, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 53 л
Матеріал полиэстер
Количество колесиков 2
Колір Чорний
Виробник Rolser
Максимальне навантаження 50 кг
Материал каркаса алюминий
Диаметр колес тележки 23 см
Размеры (внешние) 48 x 42 x 101 см
Размеры (в сложенном виде) 48 x 23 x 109 см
Опис

Іспанці говорять "Rolser це яскрава перлина в світі шопінгу"

Сучасна сумка-візок Rolser Com Tweed 8 стане надійним супутником при поїздці за покупками, будь то в бутікову галерею при торгових центрах або на ринок за продуктами харчування.

Фірмові, посилені алюмінієві шасі візка Com Tweed 8 від Rolser, дозволяють здійснювати транспортування вантажу вагою до 50 кг., А знімні, 23-сантиметрові колеса на підшипниках, сприяють відмінній маневреності і плавному коченню по різним нерівностях на шляху. Візок дуже мобільний і стійкий. Легко розкладається і складається. Міцний поліестеровий, водозахищений матеріал сумки покликаний захистити вміст від зовнішніх несприятливих умов (дощ, сніг). Сумка знімна, кріпиться на каркасі за допомогою текстильної застібки Velcro і додаткової металевої кнопки зверху. Верх сумки накритий клапаном обважнення. Усередині сумки розташована невелика кишеня на блискавці для дрібниць. На тильній стороні сумки велика кишеня на блискавці. На дні сумки передбачено жорстке вставне пластикове дно, яке при пересуванні спирається на розкладену внизу візка пластикову панель.

Всесвітньо відомий іспанський виробник ROLSER в 2016 році відсвяткував свій достойний, п'ятидесятирічний ювілей. Починаючи з 1966 року, компанія виробляє надійні і стильні, господарські сумки-візки. Продукція збирається безпосередньо в Іспанії, це дозволяє підтримувати якість вироблених товарів на максимально високому рівні. ROLSER отримав одні з найпрестижніших сертифікатів, які гарантують якість всіх своїх продуктів і внутрішніх процесів: UNE-EN ISO9001, UNE-EN 14183, UNE-EN 131 і UNE-ES ISO 14001. Керівництво компанії ROLSER зробило ставку на дизайн і якість виробів, які поліпшуються і еволюціонують відповідно до тенденцій сучасної модної культури. Постійна участь у найпрестижніших профільних виставках в Європі та Америці сприяє розвитку і вдосконаленню зворотного зв'язку з безпосереднім споживачем.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані