Монітор ASUS VZ229HE - AT963778 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор ASUS VZ229HE - AT963778 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE
Монітор ASUS VZ229HE

Монітор ASUS VZ229HE - AT963778

Код товару: AT963778
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея - 21.5", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 1920 х 1080, Частота оновлення екрану - 76 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, 5мс, 0.248, Технології покращення зображення - Flicker Free, Low Blue Light підключення - VGA, HDMI, чорний, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 21.5
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 76 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення HDMI, VGA
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Время отклика матрицы 5мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность динамическая 80 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 248
Технологии улучшения изображения Flicker Free, Low Blue Light
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 15 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 498 x 380 x 210 мм
Вес с упаковкой 3.8 кг
Вес без упаковки 2.5 кг
Штрихкод 4712900688702
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Монітор ASUS VZ229HE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Вишуканий ультратонкий, безрамковий дизайн
ASUS VZ229HE має компактний дизайн з ультратонким профілем, який вимірює всього 7 мм у найтоншій точці.
Його безкаркасний дизайн робить його ідеальним для практично безшовних мультидисплейних установок, які дають вам ще більший занурення.
Технологія ASUS Eye Care забезпечує зручність перегляду.

Ультратонкий профіль 7 мм
VZ229HE займає дуже мало місця на робочому столі і добре вписується в будь-які налаштування, його ультратонкий профіль має всього 7 мм у найтоншій точці.

Ідеально підходить для установок з кількома дисплеями
Незалежно від того, чи граєте ви в ігри, дивіться інасолоджуйтесь фільм або виконуєте будь-яку роботу, безкаркасний дизайн VZ229HE означає, що дві або три установки монітора практично безшовні, що дає вам панорамний дисплей для ще більшого занурення.

Захист очей за допомогою технології ASUS Eye Care
T?V Rheinland сертифікований ASUS Blue Light Filter захищає вас від шкідливого блакитного світла, і ви можете легко отримати доступ до своїх чотирьох різних налаштувань фільтра за допомогою гарячої клавіші. VZ229HE пройшов суворі тести продуктивності та був сертифікований лабораторіями T?V Rheinland, глобальним постачальником технічних, безпечних та сертифікаційних послуг, щоб бути мерехтливими та випромінювати низькі рівні блакитного світла.

Рівень (ступінь) 1 ідеально підходить для перегляду в Інтернеті і дає відмінну кольоропередачу для реалістичних.візуальних ефектів, мінімальний зсув кольору.
Рівень (ступінь) 2 ідеальний, коли ви переглядаєте фотографії та відео, забезпечуючи ідеальний баланс високої якості зображення.
Рівень (ступінь) 3 дає вам вигляд реального паперу, що робить його ідеальним для довгих годин читання або обробки текстів.
Рівень (ступінь) 4 ідеально підходить для середовищ із низьким освітленням.

Технологія без мерехтіння
Настав час попрощатися зі стомленими, напруженими очима.
VZ229HE оснащений та укомплектований сертифікованою TV Rheinland технологією ASUS Flicker-Free для зменшення мерехтіння для зручного перегляду.
Ця технологія допомагає звести до мінімуму випадки виникнення стресу та інших ушкоджуючих захворювань, особливо коли ви проводите довгий, незліченний годинник перед дисплеєм, переглядаючи улюблені відео.

Широкі кути огляду 178 °
VZ229HE має передову високоефективну панель IPS, яка забезпечує приголомшливий коефіцієнт контрастності 80 000 000:1 та широкий кут огляду 178°.
Цей дисплей з підсвічуванням зі світлодіодним підсвічуванням покриває весь колірний простір sRGB - забезпечує надзвичайно точне відтворення кольору для професійного та фотомонтажу або для домашньої розваги.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані