ПЗ для мультимедіа Adobe PHSP & PREM Elements 2020 Multiple Platforms International E (65313026AD01A00) - AT963951 - купити Інше ПЗ в Києві й Україні, доступні ціни на ПЗ для мультимедіа Adobe PHSP & PREM Elements 2020 Multiple Platforms International E (65313026AD01A00) - AT963951 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

ПЗ для мультимедіа Adobe PHSP & PREM Elements 2020 Multiple Platforms International E (65313026AD01A00)

ПЗ для мультимедіа Adobe PHSP & PREM Elements 2020 Multiple Platforms International E (65313026AD01A00) - AT963951

Код товару: AT963951
В наявності
8 047 грн
Короткий опис:

Тип програми для роботи з відео, для роботи з графікою. Тип ліцензії первісна покупка. Продукт Adobe Photoshop & Premiere Elements. Кількість користувачів 1 ПК. Форма поставки електронна ліцензія. Мова інтерфейсу англійська. Термін дії необмежений

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип программы для работы с видео, для работы с графикой
Тип лицензии первоначальная покупка
Продукт Adobe Photoshop & Premiere Elements
Платформа Mac OS, MS Windows
Тип пользователя коммерческая организация, домашнее использование
Количество пользователей 1 ПК
Срок действия лицензии постоянная
Форма поставки электронная лицензия
Язык интерфейса английский
Виробник Adobe
Опис

Створювати приголомшливі знімки, фільми та творчі проєкти стало ще простіше. Усі можливості доступні в одній програмі. Створюйте автоматичні колажі та слайд-шоу з фотографій і відео. Покращуйте знімки та кліпи за допомогою інтелектуальних функцій редагування. Проявляйте творчість. Використовуйте швидке групування фотографій і відео. Публікуйте фотографії та відео будь-якими зручними способами.

    Зверніть увагу! До комплекту постачання входять: файл у форматі PDF, який містить у собі ключ для активації. Посилання для встановлення в електронному вигляді буде відправлена компанією Adobe на e-mail, вказаний у замовленні. Інструкція щодо встановлення дуже проста: зайдіть за посиланням, дотримуйтесь інструкцій.

    Ліцензія на програмний продукт є іменною. Це означає, що під час розміщення замовлення вам необхідно надати дані (* обов'язкові дані про клієнта: ПІБ (українською та англійською мовами), телефон та електронну адресу, якщо клієнт — юридична особа, необхідно також указати назву компанії (українською та англійською мовами), на яку замовлення буде оформлятися.

    Повна електронна ліцензія на 1 користувача.

    Тип оплати: Лише безготівковий розрахунок або Visa/MasterCard!
    Тип ліцензії: базова (початкове придбання)
    Термін дії ліцензії: безстрокова
    Кількість пристроїв: 1 пристрій
    Тип постачання: файл у форматі PDF, який містить у собі ключ для активації
    Термін постачання: 2-5 робочих днів
    Платформа: MS Windows, MAC OS
    Мова інтерфейсу: Англійська

    Красиві слайд-шоу з фото та відео, колажі й ефекти створюються автоматично та демонструються під час запуску.
    Функція працює на основі технології штучного інтелекту Adobe Sensei*. (*Adobe Sensei — технологія, яка забезпечує роботу різних інтелектуальних функцій у продуктах Adobe. Використовуючи можливості штучного інтелекту та машинного навчання, Adobe Sensei підвищує ефективність і якість роботи з цифровим контентом).

    Оновлений початковий екран дає змогу швидко розпочати роботу.
    Відкривайте для себе цікаві функції, дізнавайтеся про можливості нової версії, надихайтеся ідеями та вчіться новим технікам. Перейдіть від безлічі розрізнених папок до візуального показу фотографій і відео. З легкістю знаходьте фото та відео за присутніми на них людьми й місцями, а також зображеними подіями; здійсніть пошук за альбомами й вибраним. Переглядайте свої найкращі фотографії, автоматично підібрані за якістю, обличчями, темами й іншими критеріями. Доводьте ваші фотографії до досконалості за допомогою функцій автоматичного редагування на основі технології Adobe Sensei і покрокового оброблення, за допомогою якого ви навчитеся нових прийомів і технік.

    Ви завжди можете додати індивідуальності своїм роботам.
    Створюйте графіку із цитатами, GIF-анімацію, меми та колажі для соцмереж або замовляйте фотоподарунки та друк фотографій прямо з Photoshop Elements. Діліться фотографіями з друзями та близькими в улюблених соціальних мережах: на YouTube, у Vimeo, у Twitter й інших*. (*Сервіс FUJIFILM Prints&Gifts доступний тільки в США).
    Створюйте неймовірні відеоролики за допомогою функцій автоматичного редагування на основі технології Adobe Sensei й інструментів покрокового оброблення, які дають змогу у процесі роботи навчитися нових прийомів і технік. Ви завжди можете додати індивідуальності своїм роботам.

    Надавайте відеороликам особливого стилю.
    Додавайте переходи, ефекти подвійної експозиції, анімовані маски, музичні записи та десятки інших ефектів, переходів, субтитрів і тем. Діліться відео з друзями та близькими. Вибирайте найзручніший для вас спосіб: диск, HDTV, YouTube, Vimeo тощо. Використовуйте окремі кадри для створення ефектів стоп-кадру або обкладинок і наклейок на диски. Найкраще співвідношення «ціна-якість» під час купівлі двох продуктів у комплекті.

    Дивитися весь опис
    * Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

    Рейтинг сторінки: 4.8

    особисті дані