Офісний додаток Adobe Acrobat Standard 2020 Windows Russian AOO License TLP (1 - 9 (65310834AD01A00) - AT964314 - купити Офісні програми в Києві й Україні, доступні ціни на Офісний додаток Adobe Acrobat Standard 2020 Windows Russian AOO License TLP (1 - 9 (65310834AD01A00) - AT964314 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Офісний додаток Adobe Acrobat Standard 2020 Windows Russian AOO License TLP (1 - 9 (65310834AD01A00)

Офісний додаток Adobe Acrobat Standard 2020 Windows Russian AOO License TLP (1 - 9 (65310834AD01A00) - AT964314

Код товару: AT964314
В наявності
20 796 грн
Короткий опис:

Продукт Acrobat Pro. Призначення для домашнього і комерційного використання. Тип продукту електронний ключ. Тип ліцензії безстроковий. Платформа MS Windows \ n Mac OS. Мова інтерфейсу російська

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Продукт Acrobat Standard
Платформа Mac OS, MS Windows
Призначення для домашнего и коммерческого использования
Тип продукта электронный ключ
Тип лицензии бессрочная
Язык интерфейса русский
Виробник Adobe
Опис

Adobe Acrobat DC — найкраще у світі рішення для роботи з файлами PDF. У ньому є все, що потрібно, щоб сканувати матеріали, керувати документами, підписувати їх і перетворювати на інші формати

    Зверніть увагу! До комплекту постачання входять: файл у форматі PDF, який містить у собі ключ для активації. Посилання для встановлення в електронному вигляді буде відправлена компанією Adobe на e-mail, вказаний у замовленні. Інструкція щодо встановлення дуже проста: зайдіть за посиланням, дотримуйтесь інструкцій.

    Ліцензія на програмний продукт є іменною. Це означає, що під час розміщення замовлення вам необхідно надати дані (* обов'язкові дані про клієнта: ПІБ (українською та англійською мовами), телефон та електронну адресу, якщо клієнт — юридична особа, необхідно також указати назву компанії (українською та англійською мовами), на яку замовлення буде оформлятися.

    Повна електронна ліцензія на 1 користувача.

    Тип оплати: Лише безготівковий розрахунок або Visa/MasterCard!
    Тип ліцензії: Базова (первинне придбання)
    Термін дії ліцензії: безстрокова
    Кількість пристроїв: 1 пристрій
    Тип постачання: файл у форматі PDF, який містить у собі серійні номери для інсталяції
    Термін постачання: 7-14 днів
    Платформа: MS Windows, MAC OS
    Мова інтерфейсу: Данська, німецька, англійська, іспанська, французька, італійська, голландська, норвезька, польська, турецька, чеська, російська, японська, корейська, китайська (спрощена), португальська (Бразилія), фінська, шведська.

    Працювати в дорозі — не завжди так складно
    Adobe Acrobat DC — найкраще у світі рішення для роботи з файлами PDF. В ньому є все, що потрібно, щоб сканувати матеріали, керувати документами, підписувати їх і перетворювати на інші формати.

    Сканування в PDF на будь-яких пристроях
    Новий мобільний застосунок Adobe Scan дає змогу фотографувати будь-які документи та перетворювати їх на універсальні високоякісні файли PDF.

    Порівняння документів
    За допомогою нового інструменту «Порівняти документи» ви можете швидко знайти відмінності між двома файлами PDF.

    Широкі можливості перетворення на Mac
    Перетворіть файли на універсальні документи PDF одним клацанням миші — використовуйте стрічку Acrobat прямо в Microsoft Word для Mac.
    Можливості інтелектуального сканування
    Перетворіть свій мобільний пристрій на безплатний інструмент сканування з можливістю розпізнавання тексту. Новий мобільний застосунок Adobe Scan автоматично фотографує будь-які матеріали — квитанції, замітки, документи, візитівки, лекційні дошки — і перетворює їх на універсальні файли Adobe PDF.

    Візьміть інструменти для роботи з PDF із собою
    Програма Acrobat DC, доповнена сервісами Document Cloud, містить безліч інструментів для перетворення й редагування документів PDF, а також додавання в них підписів. Ви можете використовувати її де завгодно. Почніть створювати документ в офісі, відкоригуйте його дорогою з роботи й відправте фінальну версію на затвердження вже з дому — це просто, швидко та зручно.
    Документи Adobe PDF стали ще розумнішими
    Ми винайшли формат PDF. Коли ви створюєте PDF в Acrobat або в одному з наших онлайн-сервісів, ви отримуєте не тільки зображення вашого документа. Ви отримуєте «розумний» файл, який можна редагувати, підписувати, захищати, використовувати спільно та за яким ви можете виконувати пошук. Крім того, файл коректно відображається на будь-якому екрані.

    Зручне підписання документів — де б ви не знаходилися
    Сервіси Acrobat DC для роботи з електронними підписами встановлені більш ніж на мільярд пристроїв у всьому світі. Будь-який користувач може поставити на документі підпис, що має юридичну силу, просто провівши пальцем по екрану сенсорного пристрою або зробивши кілька клацань у браузері. Acrobat DC — не просто зручний застосунок для додавання підписів. Він дає змогу з легкістю відправляти, відстежувати та зберігати підписані документи.
    Корисні інструменти та високий рівень безпеки
    Надайте працівникам вашої організації найкраще рішення для роботи з файлами PDF, яке забезпечує найвищий рівень безпеки та відповідність документів, даних і застосунків для настільних ПК усім необхідним стандартам. Надайте захищений віддалений доступ до Acrobat DC завдяки підтримці іменних ліцензій користувачів у Citrix XenApp, XenDesktop і VMware Horizon.

    Дивитися весь опис
    * Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

    Рейтинг сторінки: 4.7

    особисті дані