Монітор AOC AG273QZ - AT964653 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор AOC AG273QZ - AT964653 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор AOC AG273QZ
Монітор AOC AG273QZ
Монітор AOC AG273QZ
Монітор AOC AG273QZ
Монітор AOC AG273QZ
Монітор AOC AG273QZ
Монітор AOC AG273QZ
Монітор AOC AG273QZ

Монітор AOC AG273QZ - AT964653

Код товару: AT964653
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея - 27", Тип матриці - TN, Частота оновлення екрану - 240 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, 0.5 мс, 0.2331, Технології покращення зображення - Low Blue Light, Flicker-Free, Технології синхронізації - AMD FreeSync, Інтерфейси та підключення - 4 x USB 3.0, 2 x DisplayPort, 1 x Нeadphone, 2 x HDMI, 3.5 mm Mini-Jack, VESA - 75х75 мм, 2 х 5 Вт, чорний/червоний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AOC
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 240 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 1 x Нeadphone, 2 x HDMI, 4xUSB 3.0
Колір черный/красный
Встроенные колонки 2 х 5 Вт
Тип монитора Геймерские
Особливості RGB подсветка, гнездо для замка Kensington, поворотная подставка, Регулировка наклона, Регулировка по высоте
VESA 75х75 мм
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 0.5 мс
Яркость 400 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 80 000 000:1
Шаг между пикселами, мм 0.2331
Технологии улучшения изображения Flicker Free, Low Blue Light
Потребляемая мощность в рабочем режиме 25 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Ширина видимой области 596.73 мм
Высота видимой области 335.66 мм
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Монітор AOC AG273QZ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ігровий монітор AOC AG273QZ з технологією адаптивної синхронізації був розроблений спеціально для кіберспорту та забезпечує майже незаконну перевагу. З блискавичною частотою оновлення 240 Гц і часом відгуку 0.5 мс твій шлях до перемоги стане набагато простішим.

Оцініть кришталево чисте зображення з роздільною здатністю QHD 2560 x 1440

Ці монітори Philips забезпечують кришталево чисте зображення з роздільною здатністю Quad HD 2560 x 1440 або 2560 x 1080 пікселів. Дисплеї оснащені та укомплектовані високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів та широкосмуговими портами підключення (серед яких DisplayPort, HDMI, Dual link DVI), завдяки чому зображення та графіка буквальнооживають на очах.

Перемагає найшвидший

У критичні моменти гри потрібна особлива точність деталей. Завдяки виключно високій частоті оновлення 240 Гц цей монітор з діагоналлю 27" в 4 рази швидше за звичайні монітори з частотою оновлення 60 Гц. Час відгуку становить всього 0.5 мс, що дає можливість тобі реагувати на будь-яку дію на екрані так швидко, що противник навіть не встигне зрозуміти, хто його вразив.

Більше ніяких зависань та затримок

Адаптивна технологія синхронізації AMD FreeSync усуває неприємні ефекти, створюючи прямий зв'язок між відеокартою та монітором, що виключає виникнення розривів та розмиття зображення, здатних перешкодити твоїй грі.

Створений, щоб діяти та перемагати

Монітор із широким діапазоном регулювання дає можливість вибратиоптимальну висоту та кут нахилу, а заднє підсвічування знижує навантаження на очі. Екран з вузькими рамками дає можливість забути про реальність і повністю поринути у захоплюючий сюжет.

Підставка з можливістю регулювання по висоті

Газопоршнева конструкція дає можливість легко та точно налаштувати висоту монітора в межах 130 мм, щоб він знаходився в оптимальному положенні практично для будь-якого користувача.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані