Монітор Eizo CS2740 - AT973486 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Eizo CS2740 - AT973486 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор Eizo CS2740
Монітор Eizo CS2740
Монітор Eizo CS2740
Монітор Eizo CS2740
Монітор Eizo CS2740
Монітор Eizo CS2740
Монітор Eizo CS2740

Монітор Eizo CS2740 - AT973486

Код товару: AT973486
В наявності
81 559 грн
Короткий опис:

27", IPS, 3840 x 2160, 60 Гц, 16:9, 350 кд/м2, 1000:1, 36 Вт, 1 х HDMI, 2 x USB 2.0, 1 х USB Type-C, 1 x Neadphone, 2 x USB 3.1, 1 х DisplayPort, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, ні, 638 x 559 x 265 мм, 10.3 кг, чорний

 

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EIZO
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана 3840 x 2160
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Покриття матове
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 1 х HDMI, 1 х USB Type-C, 1 x Нeadphone, 1 х DisplayPort
Колір Чорний
Тип монитора Для видеомонтажа, Для фотографа/дизайнера, широкоформатный, Для программиста, профессиональный
Особливості USB для зарядки устройств, гнездо для замка Kensington
VESA 100 x 100 мм
Время отклика матрицы 10мс
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.155
Технологии улучшения изображения Flicker Free, Low Blue Light, HDR 10
Потребляемая мощность в рабочем режиме 36 Вт
Размеры с подставкой 638 x 559 x 265 мм
Размеры без подставки 638 x 378.2 x 75 мм
Вес без упаковки 10.3 кг
Ширина видимой области 596.2 мм
Высота видимой области 335.3 мм
Регулировка положения Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Регулировка по высоте
Опис

Елегантний монітор 4K для кожного творця

Завдяки 4K UHD (3840 x 2160), просторому 27-дюймовому екрану та підключенню USB Type-C цей монітор забезпечує зручний та оптимізований робочий процес, орієнтований на деталі, що ідеально підходить для будь-якої творчої області. Чи то фотографія, редагування відео або дизайн, цей монітор дає вам все необхідне, щоб підтримувати вашу уяву.

Роздільна здатність 4K UHD

ColorEdge CS2740 - перший монітор серії CS, в якому реалізовано роздільну здатність 4K UHD (3840 x 2160), що в чотири рази перевищує розмір Full HD. Чудова деталізація гарантує чітке відображення фотографій та іншого контенту з високою роздільною здатністю. На 27-дюймовому екрані достатньо місця для простого відображення вмісту Full HD у повному обсязі з достатнім простором для одночасноговідображення панелей інструментів, палітр та інших вікон або програм. Це робить монітор універсальним для фото, редагування відео, дизайну та інших творчих робіт із роздільною здатністю до 4K.

Висока щільність пікселів для плавного відображення

Звичайний монітор відображає зображення у форматі Full HD з роздільною здатністю всього 96 пікселів на дюйм. ColorEdge CS2740 може похвалитися майже вдвічі більшою щільністю пікселів, ніж неймовірні 164 ppi для відображення зображення 4K, яке ніколи не виглядало гладкішим. Літерно-цифрові символи та контури відрізняються чудовою різкістю, тому ви можете перевірити навіть найдрібніші деталі без необхідності збільшення.

Однокабельне з'єднання з USB Type-C

ColorEdge CS2740 підтримує підключення USB Type-C з потужністю 60 Вт. За допомогою одного кабелю USB Type-C виВи можете відображати відео, передавати USB-сигнали та подавати живлення на підключений пристрій, наприклад смартфон або ноутбук. Просто підключіть пристрій і виявіть творчий підхід, не турбуючись про зайві проводи.

Програмне забезпечення ColorNavigator 7

ColorNavigator 7 - це найновіше програмне забезпечення для калібрування та контролю якості моніторів керування кольором ColorEdge. Він поєднує всі функції попереднього програмного забезпечення для управління кольором EIZO ColorNavigator 6 і ColorNavigator NX, щоб створити нове і покращене рішення для творчих людей в різних областях. Запатентоване програмне забезпечення виконує калібрування обладнання, безпосередньо використовуючи LUT (довідкову таблицю) монітора для більш високої точності та кращих характеристик градації порівняно з програмним калібруванням.

Програмне забезпечення Quick Color Match

Навіть за наявності всього необхідного обладнання зіставлення кольорів може бути стомлюючим процесом – від налаштування монітора до визначення кращого програмного забезпечення для ретуші та налаштувань принтера – отримання точного друку займає багато часу. Quick Color Match значно спрощує процес, автоматично підлаштовуючись під ідеальний монітор, програмне забезпечення для ретушування та налаштування принтера, тому ви можете зосередитись на редагуванні фотографій та роздрукувати свою роботу швидко та без проблем. Просто перетягніть фотографію у вікно Quick Color Match, щоб автоматично запустити процес.

Яскраві кольори, що відповідають галузевим стандартам

Широка кольорова гама відтворює майже весь колірний простір Adobe® RGB, томузображення, зняті в Adobe RGB, відображатимуться правильно. Фотографії яскравого блакитного неба та пишних зелених лісів відтворюються так, що монітори, обмежені колірним простором sRGB, не можуть відображати. Широка кольорова гама також забезпечує відтворення майже всіх колірних просторів CMYK із покриттям ISO та US Web із покриттям, що використовуються у друку.

10-бітовий одночасний дисплей

Використовуючи входи DisplayPort або HDMI, монітор пропонує 10-бітове одночасне відображення з 16-бітної довідкової таблиці (LUT), що означає, що він може одночасно відображати більше одного мільярда кольорів. Це в 64 рази більше кольорів, ніж у 8-бітного дисплея, що призводить до плавних переходів кольору та зменшення Delta-E між двома сусідніми кольорами.

Підтримка HDR Gamma

EIZO пропонує додаткові кривіHLG і PQ для ColorEdge CS2740 як оновлення. Оптимізовані гамма-криві візуалізують зображення, які відповідають тому, як людське око сприймає реальний світ, порівняно з SDR.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані