Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E) - AT973488 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E) - AT973488 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E)
Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E)
Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E)
Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E)
Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E)

Проектор BenQ W2700 (9H.JKC77.37E) - AT973488

Код товару: AT973488
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип матриці DLP. Проекційне відношення: 1.13 – 1.47. Діагональ зображення: 30 "~200". Формат зображення: 16:09. Яскравість: 2000 лм. Контрастність: 30 000: 1. Базова роздільна здатність: 3840x2160. Максимальна роздільна здатність: 3840x2160

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Джерело світла прпоектора Лампові
Яскравiсть проектора від 1001 до 2500 (ANSI lm)
Проекційний коефіцієнт Короткофокусні (0,8 м - 1,3 м)
Роздільна здатність матриці 3840 x 2160
Тип для домашнего кино
Технологія DLP
Яркость 2000 (ANSI lm)
Контрастность 30000:1
Типы проекции фронтальная
Количество отображаемых цветов 1.07 млрд
Минимальная диагональ изображения 30
Максимальная диагональ изображения 200
Коэффициент масштабирования 1.3 x
Коррекция трапецеидальных искажений +/-30°
Мощность лампы 245 Вт
Строк служби 4000 годин
Встроенный динамик 2 x 5 Вт
Ширина від 46 до 60
Висота 127 мм
Глибина 263 мм
Вага 4.2 кг
Опис

Кінематографічний якість зображення

Проектор BenQ W2700 4K HDR CinePrime з технологією CinematicColor ™ перетворює невелику AV-кімнату або вітальню в справжній кінотеатр. W2700 підтримує колірний простір DCI-P3, яке відповідає високому стандарту кінематогарфіческой галузі. Проектор має дозвіл 4К і забезпечує високу якість зображення з реалістичною передачею кольору, задовольняючи вимоги найвибагливіших любителів кіно. Проектор BenQ W2700 дозволяє зануритися в автентичну атмосферу кіно завдяки реалістичному зображенню 4K HDR і можливістю перегляду кіно на великому екрані. Вбудовані динаміки доповнюють враження від перегляду.

Реалістичні кольори у CinematicColor

Технологія CinematicColor ™ відтворює оптимальні кольори для отримання точних і реалістичних зображень. Надширокого колірний простір DCI-P3 CinematicColor (що охоплює набагато більший видимий спектр, ніж у Rec. 709), високий коефіцієнт ANSI контрастності і сертифікована калібрування ISFccc забезпечують неймовірно реалістичне зображення саме з тієї кольору, який її задумав режисер.

Чудова передача кольору DCI-P3

Кольорова палітра DCI-P3 значно об'ємніше, ніж за стандартом Rec. 709 HDTV. За визначенням американської кіноіндустрії, DCI-P3 забезпечує набагато більшу кількість кольорів, що охоплюють велику частину видимого спектру для яскравої кінематографічної кольору, що неможливо досягти з меншими характеристиками кольору. З DCI-P3, W2700 чудово відтворює кінематографічне якість зображення з такою інтенсивною яскравістю і передачею кольору, як це задумував режисер.

Автоматичне налаштування кольору для контенту HDR

У деяких проекторах з технологією HDR встановлена ​​занадто насичена колірна температура і дуже яскраві червоні і зелені відтінки, щоб зображення виглядало більш контрастним. У проекторі BenQ W2700 з підтримкою HDR всі кольори будуть виглядати реалістично завдяки розширеному діапазону яскравості, контрастності і автоматичним настроюванням, гарантуючи відмінну якість зображення і точну передачу кольору.

Заводське калібрування

Проектор W2700 тестується і налаштовується за допомогою спеціальних інструментів і програмного забезпечення за наступними показниками: точна колірна температура D65, гамма, рівень RGBCMY, відтінок, насиченість, яскравість при подачі сигналу з різних інтерфейсів і відповідність ITU-R Rec. 709.

ISFccc®сертіфікат: якісне зображення як вдень, так і ввечері

Можливість індивідуального калібрування ISFccc® компанії Imaging Science Foundation допомагає в процесі інсталяції оптимально налаштувати параметри зображення проектора BenQ W2700 в залежності від умов навколишнього освітлення. Ви можете зберегти два набору індивідуальних налаштувань, для денного перегляду і для перегляду ввечері.

Технологія HDR-PRO ™

Поліпшене відображення тонів c технологією HDR-PRO дарує більший діапазон контрастності, виділяючи кожну деталь, гарантуючи безпрецедентне кінематографічне якість зображення.

Зображення 4K UHD з 8.3 мільйонами пікселів для приголомшливою візуалізації

BenQ W2700 створює зображення з 8,3 мільйони пікселів в дозволі 4K UHD, використовуючи революційну технологію DLP з одного 0,47-дюймовою DMD-матрицею. Оптимізована під дозвіл 4К оптична система проектора забезпечує відмінну якість зображення і точну передачу кольору без артефактів і спотворень. Реальна роздільна здатність проектора 4K (3840 × 2160), що забезпечує в 4 рази більшу деталізацію зображення в порівнянні з роздільною здатністю Full HD.

Бездоганна точність зображення завдяки ретельно розробленій системі лінз в об'єктиві

Проектор BenQ W2700 4K HDR оснащений спеціально розробленою системою лінз для відтворення зображення кінематографічної якості з чіткими деталями. Об'єктив проектора складається з 10 елементів з високою роздільною здатністю, об'єднаних в 8 груп осередків лінз в металевому корпусі. Це гарантує чудову передачу кольору, найвищу якість і різкість зображення, зберігаючи високу якість зображення довгий час.

Технологія CinematicColor ™ для передачі кольору такою, якою її задумував режисер

Технологія CinematicColor ™ відтворює оптимальні кольори для отримання точних і реалістичних зображень. Надширокого колірний простір DCI-P3 CinematicColor (що охоплює набагато більший видимий спектр, ніж у Rec. 709), висока величина ANSI контрастності і сертифікована калібрування ISFccc забезпечують неймовірно реалістичне зображення такої передачею кольору, як її задумував режисер.

Технологія CinemaMaster Audio + 2

Удосконалена аудіосистема з технологією CinemaMaster перетворить будь-яку кімнату в домашній кінотеатр світового класу. Проектор BenQ W2700 оснащений динаміками 10 Вт і технологією об'ємного звучання Waves MaxxAudio. Спеціальні алгоритми обробки звуку, що використовуються голлівудськими студіями, дозволять вам насолоджуватися насиченим і чистим звучанням з глибокими басами.

Сучасний стильний дизайн і простота установки

Завдяки невеликій вазі, округленим кутах і загальної компактності в W2700 вдало поєднуються стиль і функціональність, тому проектор легко впишеться в інтер'єр сучасної квартири. Крім того, пристрій підтримує автоматичну корекцію трапецеїдальних спотворень і 1,3-кратне збільшення. Його можна без особливих проблем встановити в будь-якому приміщенні і перетворити свою вітальню в справжній кінотеатр.

Автоматичне фокусування незалежно від розміру екрана

У проекторі W2700 є автоматичне фокусування незалежно від розміру екрана. Система масштабування в проекторі регулюється відповідно до настройками фокусування, оптимізуючи тим самим коефіцієнт масштабування. Це забезпечує ідеальну фокусування без дефектів і високу чіткість в кожному кутку зображення одночасно.

Корекція трапеції

Функція «Корекція трапеції» дозволяє виправити неправильне зображення, викликане горизонтальним / вертикальним зміщенням проектора.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані