Монітор Neovo PM-32 BLACK - AT976829 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Neovo PM-32 BLACK - AT976829 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор Neovo PM-32 BLACK
Монітор Neovo PM-32 BLACK
Монітор Neovo PM-32 BLACK
Монітор Neovo PM-32 BLACK
Монітор Neovo PM-32 BLACK

Монітор Neovo PM-32 BLACK - AT976829

Код товару: AT976829
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

LCD панель Neovo PM-32 BLACK

Завдяки панелі IPS з підсвічуванням, модель PM-32 пропонує більше, ніж просто роздільна здатність Full HD 1920 x 1080.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Neovo
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Покриття матове
Підсвітка LED
VESA 200mm x 200mm
Яркость 350 кд/м2
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.364
Потребляемая мощность в рабочем режиме 50 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры без подставки 727 x 425 x 64
Вес без упаковки 5.2 кг
Роздільна здатність 1920x1080
Інтерфейси Composite, USB, HDMI, VGA, Component, RJ45, RS232, DVI
Соотношения сторон 16:9
Матрица IPS
Диагональ 32"
Контрастность 1400:1
Время отклика, мс 5
Модель PM-32 BLACK
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Опис

Насиченими та точними кольорами можна насолоджуватися під будь-яким кутом огляду. Функція дистанційного керування через порти RS-232/RJ45/IR спрощує керування багатьма моніторами безпосередньо з ПК. У поєднанні з вбудованим планувальником, модель PM-32 можна автоматично вмикати та вимикати в заданий час.

Функції відтворення через USB та сумісності зі стандартом DLNA забезпечують максимальну здатність надавати спільний доступ до різного цифрового контенту, включаючи музику, фільми та фотографії. Завдяки технології Anti-Burn-in™, вбудованим коректором чіткості зображення та динамікам, монітори серії PM-32 ідеально підходить для різних місць, де використовують професійні цифрові рекламні панелі.

Особливості: технологія підсвічування та підтримка роздільної здатності Full HD. Панель IPS із широким кутомогляду. Тонкий корпус - 12,6 мм (права/ліва/верхня панель) та 14,5 мм (нижня панель). Технологія Anti-Burn-in™. Вбудований коректор чіткості: Гребінчастий 3D фільтр, фільтр усунення дефектів та технологія. Зменшення шумів. Функція відтворення через USB. Сумісність із стандартом DLNA. Універсальність з'єднання: VGA, DVI, HDMI, композитний відеосигнал, компонентний відеосигнал. Вхід/вихід RS-232, RJ45 та вхід/вихід IR для дистанційного керування. Вбудований планувальник дозволяє планувати запуск різних програм. Вбудовані динаміки (10 Вт x 2).

AG Neovo - компанія, яка не перший рік утримує лідируючі позиції на світовому ринку постачальників моніторів для вузько професійних областей та ринку масового споживання. Будучи заснованою в 1999 році, на сьогоднішній день компанія успішно функціонує у представництвіОсновні зони світової торгівлі: Азія, Європа і Північна Америка.

Центральний офіс розташований у Тайвані, м. Тайпей. Свою назву, яка в перекладі означає «новий погляд», вона підтвердила практично, ставши першою, хто відкрив нові перспективи виробництва високоякісних екранів. В даний час продукція компанії AG Neovo задіяна в різних галузях людської діяльності. Відповідні високі вимоги встановлення в громадських місцях, екрани AG Neovo розміщуються в поліцейських ділянках, лікарнях, готелях вищого рівня та в школах. Завдяки високій технологічній якості та постійному зростанню вдосконалення екрани AG Neovo стали найкращим вибором для професійної діяльності абсолютно будь-якого напряму.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані