Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM) - AT986115 - купити Магнітоли в Києві й Україні, доступні ціни на Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM) - AT986115 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM)
Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM)
Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM)
Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM)

Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM) - AT986115

Код товару: AT986115
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість каналів -2.2, загальна вихідна потужність (RMS) -3500 Вт, інтерфейси -USB, Bluetooth, AUX, мікрофон, композитний вихід, звукова система -стерео

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Общая выходная мощность (RMS) 3500 Вт
Інтерфейси AUX, Bluetooth, USB, композитный выход, микрофон
Количество каналов 22
Колір Чорний
Звуковая система стерео
Виробник LG
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Магнітола LG CL98 XBOOM (CL98XBOOM) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

LG XBOOM CL98 відтворює неймовірний звук з потужними басами. Гучний ритм надає енергії і змушує рухатися всіх і кожного. Кольорові спалахи і підсвічування X-Flash Pro блимають в такт музиці, створюючи неповторну атмосферу. Розважайтеся, застосовуючи різноманітні DJ-ефекти безпосередньо зі свого смартфона. Ніщо не завадить заспівати караоке з улюбленим виконавцем, якщо застосувати до обраної композиції функцію видалення вокалу, яка також дає можливість змінювати тональність, щоб підлаштувати музику до вашого голосу.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані