Пневматичний пістолет SAS P210 - AT987731 - купити Пневматичні пістолети в Києві й Україні, доступні ціни на Пневматичний пістолет SAS P210 - AT987731 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пневматичний пістолет SAS P210
Пневматичний пістолет SAS P210

Пневматичний пістолет SAS P210 - AT987731

Код товару: AT987731
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Початкова швидкість кулі -120 м/с, 4.5 мм, Джерело енергії -балон CO2

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Начальная скорость пули 120 м/с
Калибр 45 мм
Источник энергии баллон CO2
Тип боеприпасов шарики
Общая длина 214 мм
Емкость магазина 18 пуль
Тип прицела прицельная планка и мушка
Матеріал метал + пластик
Виробник SAS
Вага 920 г
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Пневматичний пістолет SAS P210 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пістолети SAS стріляють кульками калібру 4,5 мм і призначені суто для спортивно-тренувальних і розважальних цілей.
При цьому корпус спеціально обтяжать, щоб надати користувачеві відчуття утримання в руках бойового пістолета.
У цих же цілях весь модельний ряд має зовнішній вигляд пристрою реально існуючих бойових пістолетів.

На початку 40-х командування швейцарської армії прийняло рішення про заміну застарілого пістолета Luger M-06 калібру 7,65х21 мм.
Серед претендентів були бельгійський пістолет Browning HP, оснащений і укомплектований найбільш ємним на той час магазином; німецький Walther P-38 -перший серійний армійський пістолет з ударно-спусковим механізмом подвійної дії; Colt М1911А1 з його потужним патроном, іспанська Astra 600 і французький Mle 1935A конструкції швейцарця Шарля Габріеля Петера.
Відмінні результати показав вироблений в Швейцарії компанією SIG пістолет SIG P210 під патрон 9х19 мм, який, по суті, був ліцензійною копією французького Mle 1935A. У 1949 році пістолет SIG P210 був прийнятий на озброєння швейцарської армією.

Крім базового армійського варіанту, з 1957 року пістолет випускався в різноманітних модифікаціях для цивільного ринку, що відрізняються обробкою, прицільними пристосуваннями, довжиною ствола і калібром .
SIG P210 виявився одним з найбільш надійних і точних бойових пістолетів в світі.
SIG P210 Legend, який являє собою оновлену версію швейцарського армійського пістолета SIG P210, проводиться в Німеччині на заводі SIG Sauer GmbH.
Серед змін в конструкції, спрямованих на підвищення і поліпшення ергономіки та безпеки поводження -збільшена товщина рамки пістолета і збільшений задній виступ типу «бобровий хвіст», що захищає руку стрілка від удару затвором при пострілі.
Конструкція магазину залишена без змін, проте була поліпшена ергономіка пластикової кришки магазина, що забезпечує більш надійний і стабільний хват рукою.
Кнопка фіксатора магазина в новому пістолеті перенесена на ліву сторону рамки до основи спусковий скоби.
Поряд зі стандартними можуть бути встановлені регульовані прицільні пристосування.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані