Контролер GIGABYTE TPM-SPI 12-1pin SPI interface SLB9670 (GC-TPM2.0 SPI 2.0) - AT988313 - купити Контролери та конвертори в Києві й Україні, доступні ціни на Контролер GIGABYTE TPM-SPI 12-1pin SPI interface SLB9670 (GC-TPM2.0 SPI 2.0) - AT988313 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Контролер GIGABYTE TPM-SPI 12-1pin SPI interface SLB9670 (GC-TPM2.0 SPI 2.0)
Контролер GIGABYTE TPM-SPI 12-1pin SPI interface SLB9670 (GC-TPM2.0 SPI 2.0)

Контролер GIGABYTE TPM-SPI 12-1pin SPI interface SLB9670 (GC-TPM2.0 SPI 2.0) - AT988313

Код товару: AT988313
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип -контролер TPM, інтерфейс підключення -TPM

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип контроллер TPM
Інтерфейс підключення TPM
Виробник GIGABYTE
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Штрихкод TPM2.0 SPI V2
Опис

Придбати Контролер GIGABYTE TPM-SPI 12-1pin SPI interface SLB9670 (GC-TPM2.0 SPI 2.0) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Безпечні обчислення за допомогою рішення GIGABYTE TPM 2.0

в наші дні безпека перебуває в центрі уваги кожного. Оскільки кіберзлочинці по всьому світу активно намагаються вкрасти вашу фінансову та особисту інформацію, вам необхідно робити все можливе, щоб захистити себе.

Хоча багато користувачів захищають себе за допомогою антивірусних програм та інших програмних засобів, в дійсності, якщо ви хочете повного спокою, вам потрібно зробити ще один крок і використовувати апаратне рішення безпеки. Це особливо важливо для таких співробітників, як бухгалтери або страхові агенти, які обробляють персональні дані багатьох людей.

На щастя, є рішення, яке допоможе захистити ваші дорогоцінні дані: довірений платформний модуль (TPM).

Додавання ще одного рівня безпеки

TPM -це дискретний криптографічний процесор, підключений до дочірньої плати, яка підключається до материнської плати. TPM надійно зберігає ваш криптографічний ключ, який можна створити за допомогою програмного забезпечення для шифрування, такого як Windows BitLocker. Без цього ключа вміст ПК користувача залишиться зашифрованим і захищеним від несанкціонованого доступу.

Це означає, що при використанні TPM дані на нашому ПК будуть захищені не тільки від зовнішніх програмних загроз, а й від фізичної крадіжки. GIGABYTE TPM GC-TPM2.0 SPI 2.0 оснащений і укомплектований SLB9670, вдосконаленим 2048-бітовим криптографічним процесором від Infineon ® ;. Процесор SLB9670 від Infineon відповідає всім останнім галузевим стандартам, включаючи TPM 2.0, а також Common Criteria (EAL4 +).

Цей процесор створює ключ шифрування військового рівня, який дає можливість шифрувати ваш жорсткий диск за допомогою Windows BitLocker, а також перевіряти вашу особистість в Інтернеті для таких завдань, як онлайн-банкінг.

GC-TPM2.0 SPI 2.0 сумісний з материнськими платами GIGABYTE, які включають заголовок TPM, вказаний нижче:

Платформа Intel:

Intel серії (модельного ряду) 400/Z390 M GAMING

Платформа AMD:

AMD серії (модельного ряду) 550/GA-AB350M-DASH

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані